tampere-anssila-vastaanotto
Uutiset

Muutoksia A-Insinöörien johtoryhmässä – rakennuttamispalvelujen toimialajohtaja vaihtuu ja kaupallinen johtaja aloittaa 

A-Insinöörien rakennuttamisliiketoiminnan toimialajohtajaksi on nimitetty DI Anu Kuoppamäki toimialajohtaja Juhani Karhun jäädessä eläkkeelle vuodenvaihteessa. Konsulttiyhtiön kaupallisena johtajana aloittaa TkT, DI Antti Tuomela. 

DI Anu Kuoppamäki on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien (AINS Group) rakennuttamispalveluista vastaavaksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 alkaen. Rakennuttamisliiketoimintaa yhtiössä vuodesta 2015 menestyksellä johtanut, suurten ja vaativien hankkeiden luotsina ansioitunut Juhani Karhu jää vuodenvaihteessa eläkkeelle, mutta jatkaa yhtiössä senior advisorina.

– Juhanin johdolla rakennuttamisen toimialamme on kehittynyt maan suurimmaksi sitoutumattomaksi rakennuttajatoimistoksi ja alan edelläkävijäksi. Kiitän Juhania lämpimästi hienoista menestyksen vuosista sekä tärkeästä roolista yhteistyöhön ja onnistumisiin uskovan yrityskulttuurimme luomisessa, toimitusjohtaja Kari Kauniskangas sanoo.

Anu Kuoppamäki siirtyy toimialajohtajaksi pääkaupunkiseudun rakennuttamisyksikön yksikönjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2017. Kuoppamäellä on monipuolinen kokemus vaativien uudis- ja korjausrakennushankkeiden johtamisesta sekä sitoutuneesta asiakastyöstä niin julkisten kuin yksityisten rakennuttajien konsulttina.

Anu Kuoppamäki 2

Anu Kuoppamäki aloittaa A-Insinöörien rakennuttamispalveluista vastaavana toimialajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 1.1.2024.

A-Insinöörien kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.12.2023 alkaen TkT, DI Antti Tuomela. Hän ottaa vastuulleen konsernin asiakkuudet, myynnin ja markkinoinnin sekä viestinnän jatkaen myös nykyisessä tehtävässään A-Insinöörien hankekehitysyksikön johtajana.

Tuomela on aiemmin toiminut mm. useissa johtotehtävissä Newsecissä sekä Aalto-yliopiston kiinteistöjohtajana.

– Anun ja Antin nimitykset ovat erinomainen osoitus talomme sisällä kasvavien johtajien osaamisesta ja arvostuksesta. Sekä Anu että Antti ymmärtävät laaja-alaisesti asiakkaiden tarpeita, ovat vahvasti verkostoituneita ja asiakaskeskeisiä johtamistyössään. Molemmat vahvistavat sekä osaamisellaan että persoonallaan A-Insinöörien johtoryhmää ja menestystämme tulevina vuosina, Kauniskangas toteaa.

tuomela antti

A-Insinöörien kaupallisena johtajana johtoryhmässä aloittaa 1.12.2023 Antti Tuomela. Hän jatkaa myös aiemmassa roolissaan hankekehityspalvelujen johtajana.

Vetovastuun rakennuttamisen toimialan pääkaupunkiseudun yksiköstä ottaa vuodenvaihteessa yksikönjohtajana DI Ossi-Mikko Niemelä. Kokenut rakennuttajakonsultti on työskennellyt A-Insinööreissä vuodesta 2014 lähtien projektipäällikkönä, rakennuttajapäällikkönä ja viimeksi rakennuttamisjohtajana.

Lisätietoja: 
Kari Kauniskangas, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
Yhteydenotot viestinnän kautta
Silja Sarkamo, puh. 050 379 4767
silja.sarkamo@ains.fi

"Anu ja Antti ymmärtävät laaja-alaisesti asiakkaiden tarpeita, ovat vahvasti verkostoituneita ja asiakaskeskeisiä johtamistyössään."

Kari Kauniskangas
toimitusjohtaja,
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE