Max_Levander_rajaus
Uutiset

Max Levander aloittaa korjausrakentamisen teknologiajohtajana A-Insinööreissä

Max Levander on nimitetty A-Insinöörien teknologiajohtajaksi edistämään korjaussuunnittelupalvelujen kasvua. Rakentamisen digitalisaation ja suunnitteluliiketoiminnan intohimoisen kehittäjän mukaan ”tehokkuus syntyy pienistä arkipäiväisistä asioista, jotka saavat kaiken skulaamaan”.

Insinööri (YAMK) Max Levander, 37, on aloittanut A-Insinöörien teknologiajohtajana korjaussuunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -toimialalla 1.2.2023. Levander siirtyy A-Insinööreihin Rambollista, missä hän on viimeksi työskennellyt liiketoiminnan kehitysjohtajana Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialalla, ja vastannut noin 30 asiantuntijan BIM- ja digicenteristä.

A-Insinööreissä Levanderin vastuulla ovat korjausrakentamisen palvelujen, kaupallisten mallien ja digitalisaation kehittäminen – miten asioita voidaan korjaushankkeiden suunnittelussa tehdä toisin ja olla samalla kilpailukykyisempiä sisäisesti ja asiakkaiden suuntaan.

– Kun puhutaan tuottavuudesta ja tehokkuudesta, ei puhuta mistään mullistavista ratkaisuista, vaan yksinkertaisista arkipäiväisistä asioista ja työkaluista, jotka saavat kaiken skulaamaan. Kyse on vaikka puhelimeen tulevista notifikaatioista. Työkalujen pitää lisäksi olla helppoja kaikille teknologiataidoista riippumatta, Levander toteaa.

A-Insinööreissä on laaja-alaista, tekniset, ekologiset ja taloudelliset näkökulmat yhdistävää asiantuntemusta korjaushankkeiden suunnitteluun ja läpivientiin.

– Maxilla on vahva ja monipuolinen kokemus suunnitteluliiketoiminnan kehittämistarpeista, ja syvää ymmärrystä paitsi teknologioista myös asiakkaista. Saamme hänestä avainihmisemme hankekehityksestä ylläpitoon johtavan palvelupolun rakentamiseksi, toimialajohtaja Juha Valtari kiittää.

Tulevaisuus on tietomalleihin pohjautuvaa korjaus- ja täydennysrakentamista

A-Insinöörien korjausrakentamisen uusi teknologiajohtaja näkee digitaalisen kaksosen luontevana tulevaisuuden kehityskulkuna, missä tietomallinnukseen nojautuen viedään läpi korjaushankkeet ja seurataan ja ohjataan käyttöä vedenkulutuksesta CO2-päästöihin.

– Tulevaisuuden rakentaminen tulee olemaan tätä, tietomalleihin pohjautuvaa korjaus- ja täydennysrakentamista tiivistyvissä kaupungeissa. Vaikka palaset alkavat olla aika hyvin kasassa, joudumme edelleen käynnistämään korjaushankkeet hyvin vajavaisin tiedoin, Levander sanoo.

Itse ei kannata lähteä tekemään kaikkea. Vuoden 2015 nuoreksi konsultiksi valittu Levander pitää A-Insinöörien startup-ohjelmaa innostavana ja ainutlaatuisena asiana, josta syntyvien kumppanuuksien kautta voidaan saada aikaiseksi vaikka mitä.

– A-Insinööreissä pääsen mukaan rakentamaan yhtiön ja korjausrakentamisen palvelujen kasvutarinaa. Vapaus tehdä ja kokeilla juttuja, se motivoi, Levander sanoo.

Lisätietoja: 
Max Levander, teknologiajohtaja, korjaussuunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
puh. 050 501 3875
max.levander@ains.fi

Juha Valtari, toimialajohtaja, korjaussuunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
puh. 0400 908 817
juha.valtari@ains.fi

"Kun puhutaan tuottavuudesta ja tehokkuudesta, ei puhuta mistään mullistavista ratkaisuista, vaan yksinkertaisista arkipäiväisistä asioista."

Max Levander
teknologiajohtaja
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE