Kustannuslaskenta-paakuva-Uusi-Hansa-Turku
Uutiset

Määrälaskennan erikoisosaaja NL-Rakennuslaskenta on nyt A-Insinöörit

A-Insinööreihin yhdistynyt NL-Rakennuslaskenta jatkaa toimintaansa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n nimellä. A-Insinöörien laskenta- ja elinkaaripalvelujen asiantuntijayksikkö auttaa rakennushankkeiden määrissä, hinnoittelussa ja ilmastovaikutusten arvioinnissa eri puolilla Suomea.

NL-Rakennuslaskenta on sulautunut 1.6.2022 A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:hyn. Määrä- ja kustannuslaskentaan erikoistunut konsulttitoimisto liittyi yrityskaupalla osaksi A-Insinöörit -konsernia syyskuussa 2021.

– Yhdistimme laskentavoimamme valtakunnalliseksi osaamisyksiköksi, joka auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeiden kustannus-, ilmasto- ja elinkaaritavoitteissa. Tähtäämme johtavaksi ja luotetuimmaksi kustannus- ja elinkaarikonsultoinnin kumppaniksi alalla, toimialajohtaja Juhani Karhu A-Insinööreistä sanoo.

Uuden laskenta- ja elinkaaripalvelut -yksikön 40 asiantuntijaa tarjoavat osaamistaan hankkeisiin kaikissa A-Insinöörien rakennuttamispalvelujen toimipaikoissa: pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Rovaniemellä. Yksikköä luotsaa yksikönjohtaja Jarkko Koskipalo.

Määrälaskennan palveluista vastaavana johtajana jatkaa NL-Rakennuslaskennan toimitusjohtajana aiemmin toiminut Mika Lähteenmäki. Merkittäviin määrä- ja kustannuslaskennan referenssikohteisiin lukeutuvat mm. TYKS P-sairaala sekä uusi Hamburger Börs hotelli Turussa, Satasairaalan uusi psykiatrinen sairaala Porissa ja eduskuntatalon peruskorjaus.

– Kahden vahvan asiantuntijayhtiön yhdistyminen on jo nyt luonut synergiaetuja, joista hyötyvät asiakkaamme. Kehitämme parhaillaan urakoitsijoille mm. määrä- ja hiilijalanjälkidatan yhdistäviä laskentapalveluja, Mika Lähteenmäki sanoo.

A-Insinöörien määrä-, kustannus- ja elinkaariasiantuntijat tavoittaa puhelinvaihteen tai verkkosivujen ains.fi kautta.

Lisätietoja:
Mika Lähteenmäki, johtaja, määrälaskenta, laskenta- ja elinkaaripalvelut
puh. 044 591 5036
mika.lahteenmaki@ains.fi

Jarkko Koskipalo, yksikönjohtaja, laskenta- ja elinkaaripalvelut
puh. 0400 174 077
jarkko.koskipalo@ains.fi 

"Tähtäämme johtavaksi ja luotetuimmaksi kustannus- ja elinkaarikonsultoinnin kumppaniksi alalla."

Juhani Karhu
toimialajohtaja
A-Insinöörit

A-Insinöörien ppas vähähiiliseen rakennuttamiseen