Liisa Jäätvuori on nimitetty vastuullisuus- ja laatujohtajaksi A-Insinööreissä
Uutiset

Liisa Jäätvuori A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajaksi

Liisa Jäätvuori on nimitetty A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajaksi. Vähähiiliseen ja hiilineutraaliin rakentamiseen erikoistunut Jäätvuori on aiemmin toiminut kestävän kehityksen johtajana ja konsulttina A-Insinöörien rakennuttamisen toimialalla.

Tekniikan tohtori Liisa Jäätvuori aloittaa A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajana 1.2.2022. Jäätvuori siirtyy uuteen rooliin A-Insinöörien rakennuttamisen toimialalta, jossa hän on viimeksi vastannut kestävän kehityksen johtajana asiakaskonsultoinnin lisäksi mm. vähähiilisen rakennuttamisen toimintamallien kehittämisestä.

Vare-syksy-jaatvuori-liisa-4

Tekniikan tohtori Liisa Jäätvuori on siirtynyt A-Insinööreissä vastuullisuus- ja laatujohtajan tehtävään.

– Liisalla on vankka elinkaarikonsultin kokemus, hän tuntee toimintaympäristömme, projektityön vaatimukset ja tilaajien ympäristövastuuseen liittyvät odotukset. Hän on ollut avainihmisemme kestävän kehityksen kärkihankkeissa ja kouluttajana sekä vastuullisuusohjelmamme kehittämisessä. On hienoa saada Liisa mukaan koko yhtiömme kilpailukykyä ja strategisia tavoitteita edistävään rooliin, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen kiittää.

Vastuullisuus- ja laatujohtajana Jäätvuoren vastuulla A-Insinöörit-konsernissa on laatu- ja ympäristöjärjestelmien sekä vastuullisuuden johtaminen, raportointi ja kehittäminen yhdessä viiden toimialan laatuvastaavien ja erityisasiantuntijoiden kanssa.

– Osaamisen lisääminen, asiantuntijoiden kädenjäljen eli myönteisten ympäristövaikutusten kasvattaminen hankkeissa, oman toiminnan hiilineutraalius sekä merkityksellisen, jaksamista edistävän työn mahdollistaminen ovat A-Insinööreissä ydinasioita. Tarkoituksemme on nostaa rimaa jatkuvasti ja tarjota asiantuntijoillemme mahdollisuus olla mukana alan isossa muutoksessa, Liisa Jäätvuori sanoo.

Vähähiilisen rakennuttamisen ja hiilipäästötavoitteiden kouluttajana ja konsulttina toiminut Jäätvuori tulee jatkossakin osallistumaan asiakkaiden hankkeisiin, joissa tavoitteena on luoda uusia, kestävää kehitystä edistäviä ratkaisuja.

– Pidän tärkeänä sitä, että saan jatkossakin olla mukana edelläkäyvissä hiilineutraaliutta toteuttavissa hankkeissa, jotta tatsi rakennusalan muutokseen säilyy. Uran alussa projekti-insinöörinä asetin piiloagendakseni laadun ja vastuullisuuden edistämisen alalla. On palkitsevaa, että tämä on nyt päätyöni ja saan auttaa muita asiantuntijoita toteuttamaan samaa.

Jäätvuori liittyy A-Insinöörit -konsernin laajennettuun johtoryhmään ja raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle.

Lisätietoja:
Liisa Jäätvuori, vastuullisuus- ja laatujohtaja
puh. 044 3001 358
liisa.jaatvuori@ains.fi

Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja
puh. 040 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi 

"Pidän tärkeänä sitä, että saan jatkossakin olla mukana edelläkäyvissä hiilineutraaliutta toteuttavissa hankkeissa, jotta tatsi rakennusalan muutokseen säilyy."

Liisa Jäätvuori
vastuullisuus- ja laatujohtaja
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE