Juha Valtari aloittaa A-Insinöörien toimialajohtajana.
Uutiset

Juha Valtari johtamaan A-Insinöörien uutta korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin keskittyvää toimialaa

Juha Valtari ryhtyy johtamaan A-Insinöörien uutta korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin keskittyvää toimialaa. Konsulttialan laaja-alainen liikkeenjohtaja on aiemmin toiminut Rambollin Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialan johtajana.

DI Juha Valtari on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Valtari ottaa vastuulleen A-Insinööreissä uuden korjausrakentamiseen keskittyvän liiketoiminta-alueen kehittämisen, kasvun ja johtamisen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2022.

Valtari on aiemmin toiminut Rambollin Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialan johtajana vastaten 10 vuotta yhtiön rakennesuunnittelun, talotekniikan sekä arkkitehtisuunnittelun palveluista.

– Tavoitteenamme on tarttua Juha Valtarin johdolla vankemmin korjausrakentamisen konsulttimarkkinaan valtakunnallisesti. A-Insinööreissä on jo erittäin vahvaa korjaussuunnittelun, rakennusfysiikan, rakennusterveyden ja hybridirakentamisen osaamista ja erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereella lavea palvelutarjooma. Nyt haluamme tehdä tätä osaamistamme näkyvämmäksi, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo.

– Juha on hyvin verkostoitunut vaikuttaja ja laaja-alainen liikkeenjohtaja, joka osaa katsoa korjausrakentamisen kokonaisuutta niin arkkitehtuurin, talotekniikan, rakenteiden kuin elinkaaren hallinnankin näkökulmista. Korjaushankkeiden monialaisuus tuo horisontaalista voimaa muillekin toimialoillemme.

Ennen Rambollia Valtari teki uran Ruukki Constructionissa, jossa hän toimi eri tehtävissä tuotekehityksessä, myynnissä ja markkinoinnissa. Rambollissa korjaussektori kuului hänen johtamaansa liiketoimintaan.

– Korjaus- ja täydennysrakentaminen edustaa tulevaisuutta ja huikeita mahdollisuuksia sen taitajille. Maailmaa ei pelasteta pelkästään uudisrakentamisella vaan olemassa olevien kiinteistöjen perusparannuksilla, energiatehokkailla ja terveillä tiloilla, ja tänne painopiste on siirtymässä. Hiilineutraaliustavoitteet ja geopolitiikkakin vauhdittavat vihreää siirtymää, ja myös tyhjillään olevissa kiinteistöissä lepää valtava potentiaali, Juha Valtari sanoo.

– Uusi rooli A-Insinööreissä tuntuu innostavalta ja on mahdollisuuksia täynnä. A-Insinööreissä osaaminen, asenne ja arvot ovat ykkösasioita, yhtiössä on hyvä pöhinä. Vahvassa kasvufirmassa uskotaan matalaan organisaatioon, ja siihen, että kun ihmisistä pidetään huolta, ihmiset pitävät huolta asiakkaista.

Juha Valtarin johtaman uuden toimialan perustan muodostavat nykyisin osana A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialaa toimivat korjaus- ja asiantuntijapalveluyksiköt, joissa työskentelee tällä hetkellä noin 130 asiantuntijaa. Uuden toimialan on tarkoitus aloittaa vuoden 2023 alussa.

Lisätietoja:
Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
puh. 040 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi

Juha Valtari, toimialajohtaja, A-Insinöörit 1.8.2022 alkaen
puh. 0400 908 817

"Korjaus- ja täydennysrakentaminen edustaa tulevaisuutta ja huikeita mahdollisuuksia sen taitajille."

Juha Valtari
toimialajohtaja
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE