Jaakko Karjula yksikönjohtajaksi Itä-Suomen rakennuttamispalveluihin
Uutiset

Jarno Aaltonen yksikönjohtajaksi Kuopion rakennesuunnittelupalveluihin

Jarno Aaltonen on nimitetty A-Insinöörien rakennesuunnittelun yksikönjohtajaksi Kuopioon. Aaltonen siirtyy tehtävään suunnittelujohtajan tehtävästä.

Suunnittelujohtaja, RI Jarno Aaltonen on nimitetty 1.1.2022 alkaen rakennesuunnittelun toimialalla Kuopion yksikönjohtajaksi. Yksikköä aiemmin luotsannut Esa Suomalainen siirtyi A-Insinööreissä aluejohtajan tehtäviin.

Aaltonen Jarno_750

Jarno Aaltonen on Kuopion rakennesuunnittelun uusi yksikönjohtaja. 

”Olemme voineet luottaa Jarnon osaamiseen vuosien varrella vaativissa hankkeissa, ja tämän nimityksen myötä voimme tehdä niin jatkossakin. Jarno jatkaa Esa Suomalaisen erinomaisesti aloittamaa rakennesuunnittelun palveluiden kehittämistä Kuopion talousalueella”, iloitsee toimialajohtaja Timo Leppänen.

Aaltonen on tullut A-Insinööreille suunnittelupäälliköksi vuonna 2016, jonka jälkeen hän eteni Kuopion yksikön kasvaessa suunnittelujohtajaksi. Jarnolla on pitkä kokemus rakennesuunnittelusta sekä suunnittelijan että päällikkötason tehtävistä muun muassa Swecolta ja Finnmapista.

”Meillä Kuopiossa on lähes 30 hengen monipuolinen ja kokenut eri osa-alueiden huipputiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen. Haluan parantaa jo olemassa olevaa hyvää toimintatapaa, jolla pääsemme asiakkaidemme kannalta parhaimpaan lopputulokseen joka osa-alueella”, Jarno Aaltonen kertoo.

Kuopion rakennesuunnittelun yksikön suunnittelujohtajana on aloittanut 1.1.2022 DI, TTY Jari Jäntti. Jäntti on työskennellyt A-Insinööreissä vuodesta 2018 alkaen suunnittelupäällikkönä.

A-Insinöörien Kuopion rakennesuunnittelun yksikkö vastaa rakennesuunnittelusta Kuopiossa muun muassa Valteri Mäntykankaan koulussa sekä asuinkerrostalokohteissa Kuopion Maljalahdessa ja Helsingin uudella Postipuiston alueella.

Lisätietoja:
Jarno Aaltonen, yksikönjohtaja, rakennesuunnittelu, Kuopio, A-Insinöörit
puh. 040 550 4834
jarno.aaltonen@ains.fi

Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelun toimiala, A-Insinöörit
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi 

"Meillä Kuopiossa on lähes 30 hengen monipuolinen ja kokenut eri osa-alueiden huipputiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen."

Jarno Aaltonen
yksikönjohtaja, 
rakennesuunnittelu
Kuopio, A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE