Kivelä Jari A-Insinöörit
Uutiset

Jari Kivelä A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialalla talonrakennushankkeiden operatiiviseksi johtajaksi

RI Jari Kivelä on nimitetty A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialalla talonrakennushankkeiden operatiiviseksi johtajaksi (Chief Operating Officer, COO, Buildings). Kivelä ryhtyy vastaamaan etenkin rakennesuunnittelun palvelujen yhteismyynnistä.

Yksikönjohtaja, RI Jari Kivelä siirtyy 1.1.2023 alkaen A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialalla talonrakennushankkeiden operatiiviseksi johtajaksi, COO, Buildings. Kivelä tulee toimimaan etenkin rakennesuunnittelun toimialan suunnittelupalveluiden yhteismyynnissä koko Suomen alueella.

– Jarilla on vahva rakennesuunnittelun osaaminen, ja hän on erittäin laajasti verkostoitunut ja asiakkaidemme arvostama ammattilainen. Uudessa tehtävässä saamme nyt täysimittaisesti hyödynnettyä Jarin syvällisen asiakastuntemuksen koko Suomen alueella, sanoo toimialajohtaja Timo Leppänen.

Jari Kivelä on toiminut A-Insinööreissä eri rooleissa vuodesta 2001, ja vuodesta 2014 lähtien hän on ollut Porin rakennesuunnittelun yksikönjohtajana.

– A-Insinöörit pystyvät tarjoamaan kaikki rakentamisen asiantuntijapalvelut arkkitehti-, rakenne- ja geosuunnittelusta hankkeiden johtamiseen sekä elinkaari- ja kustannusohjaukseen. Tulen toimimaan sekä toimialajohtajien että yksiköidenjohtajien tukena yhteismyynnin osalta, Jari Kivelä sanoo.

Jari Kivelän siirtyessä uuteen tehtävään, Porin rakennesuunnitteluyksikön johtoon siirtyy RI Jaakko Kauppi. A-Insinöörit-konsernin Porin yksikkö on Satakunnassa johtava rakennesuunnittelun tarjoaja niin teollisuus- ja toimitiloihin, julkisen sektorin hankkeisiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin ja kulttuurirakennuksiin sekä kauppakeskuksiin. Lue lisää: Jaakko Kauppi A-Insinöörien yksikönjohtajaksi Poriin

Lisätietoja:
Jari Kivelä, COO, Buildings, 1.1.2023 alkaen, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 040 587 8320
jari.kivela@ains.fi

Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit 
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi 

"A-Insinöörit pystyvät tarjoamaan kaikki rakentamisen asiantuntijapalvelut."

Jari Kivelä
operatiivinen johtaja,
rakennesuunnittelu
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE