Jaakko Kauppi A-Insinöörit
Uutiset

Jaakko Kauppi A-Insinöörien yksikönjohtajaksi Poriin

RI Jaakko Kauppi aloittaa A-Insinöörien Porin rakennesuunnittelun yksikönjohtajana 1.1.2023. A-Insinöörit tarjoaa rakennushankkeisiin Satakuntaan ja koko Suomeen laadukkaat ja monipuoliset suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut.

Rakennusinsinööri Jaakko Kauppi ryhtyy vastaamaan A-Insinöörien Porin rakennesuunnittelun palveluista 1.1.2023 alkaen. Jaakko Kauppi siirtyy uuteen rooliin A-Insinöörien Porin yksikön suunnittelujohtajan tehtävästä. Hänellä on pitkä kokemus rakennesuunnittelun erikoisasiantuntijana, ja hän on toiminut lähellä A-Insinöörien asiakkaita projektipäällikkönä ja suunnittelujohtajana.

Nykyinen yksikönjohtaja Jari Kivelä siirtyy talonrakennushankkeiden operatiiviseksi johtajaksi rakennesuunnittelun toimialalla. Lue lisää: Jari Kivelä A-Insinöörien rakennesuunnittelun toimialalla talonrakennushankkeiden operatiiviseksi johtajaksi

– Porin puolesta sadasta asiantuntijasta koostuvalla yksiköllä on kyvykkyyttä vaativienkin kohteiden suunnitteluun, myös teollisuuteen. Kauttamme on saatavissa rakennesuunnittelun palvelut sekä uudiskohteisiin että korjausrakentamiseen, Jaakko Kauppi kertoo.

– Jaakko on erinomainen valinta luotsaamaan Porin yksikköämme, joka muiden yksiköidemme tavoin on jatkuvasti kasvava ja päteviä suunnittelijoita rekrytoiva. Hän on ollut talossa jo yli 20 vuotta ja tuntee tapamme toimia ja hoitaa asiakassuhteita menestyksekkäästi, sanoo toimialajohtaja Timo Leppänen.

A-Insinöörien rakennesuunnittelun Porin yksikössä työskentelee noin 40 uudisrakentamisen ja teollisuuden hankkeisiin erikoistunutta rakennesuunnittelijaa. Yksikön suunnittelukohteita ovat muun muassa Robusta-kortteli Helsingin Vuosaaren Kahvikorttelin alueella sekä asuntoja, toimisto- ja liiketilaa sisältävä Perhelä-kortteli Järvenpään keskustassa.

Lisätietoja:
Jaakko Kauppi, yksikönjohtaja 1.1.2023 alkaen, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 0400 588 544
jaakko.kauppi@ains.fi

Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu, A-Insinöörit
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi 

"Porin puolesta sadasta asiantuntijasta koostuvalla yksiköllä on kyvykkyyttä vaativienkin kohteiden suunnitteluun koti- ja ulkomailla."

Jaakko Kauppi
yksikönjohtaja,
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE