Jaakko Karjula yksikönjohtajaksi Itä-Suomen rakennuttamispalveluihin
Uutiset

Jaakko Karjula yksikönjohtajaksi Itä-Suomen rakennuttamispalveluihin

Jaakko Karjula on nimitetty A-Insinöörien rakennuttamisen yksikönjohtajaksi Itä-Suomen alueelle. Sisä- ja Itä-Suomen rakennushankkeissa ansioitunut rakennuttajakonsultti tulee taloon Rambollista.

DI Jaakko Karjula on nimitetty 1.12.2021 alkaen A-Insinöörien rakennuttamispalvelujen yksikönjohtajaksi Itä-Suomen alueelle. Yksikköä aiemmin luotsannut Esa Suomalainen siirtyy A-Insinööreissä aluejohtajan tehtäviin.

Karjula Jaakko_1920x1080

Jaakko Karjula on Itä-Suomen rakennuttamisen uusi yksikönjohtaja. 

 

DI Jaakko Karjula on nimitetty 1.12.2021 alkaen A-Insinöörien rakennuttamispalvelujen yksikönjohtajaksi Itä-Suomen alueelle. Yksikköä aiemmin luotsannut Esa Suomalainen siirtyy A-Insinööreissä aluejohtajan tehtäviin.

Jaakko Karjula, 38, tulee A-Insinööreihin Rambollista aluepäällikön tehtävistä, missä hän on aiemmin vastannut Pirkanmaan ja viimeisimmäksi Joensuun ja Kuopion rakennuttamispalveluista. Rakennuttamisen monipuolisella osaajalla on takana uraa rakennuttajakonsulttina 15 vuotta, ja vanhemman rakennuttajan pätevyys.

– Jaakko on näyttänyt kykynsä taitavana projektiosaajana, ja vastannut jo nuorena suurista ja vaativista hankkeista menestyksekkäästi. Hän on kokenut henkilöstön johtaja ja toimintojen kehittäjä sekä erittäin hyvin verkostoitunut. Olemme iloisia, että Itä-Suomen rakennuttamispalvelut saavat asiakaslähtöisen, kyvykkään johtajan, toimialajohtaja Juhani Karhu kiittelee.

Jaakko Karjulan projektijohtajana ohjaamiin rakennushankkeisiin kuuluu mm. Joensuun uusi konservatorio, Lappeenrannan oikeustalo sekä useat eri yliopistokampuksilla toteutetut hankkeet. A-Insinööreissä hän ryhtyy vastaamaan 14 asiantuntijan rakennuttamistiimistä Kuopiossa ja Joensuussa.

– Koen, minulla on mahdollisuus oppia ammatillisesti uutta, sillä A-Insinöörit kulkee alan kärkijoukoissa kehittämässä rakentamisen hankemuotoja, prosesseja ja koko toimintaympäristöä. Rakennuttamiskonsultointi on ensisijaisesti asiakkaiden palvelemista, missä luottamuksen rakentaminen on todella tärkeää. Tulen olemaan jatkossakin paljon mukana hankkeissa, ja omassa yksikössämme osa yhteen hiileen puhaltavaa ryhmää, Jaakko Karjula toteaa.

A-Insinöörien Kuopion rakennuttamisen yksikkö toimii rakennuttajakonsulttina mm. KYS:in Uusi sydän -sairaalauudistuksessa, Kuopion Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskushankkeessa, Kuopion jalkapallostadionin uudistuksessa sekä kouluhankkeissa Ahmon koulukeskus sekä Siilinlahden koulu.

 

Lisätietoja:
Jaakko Karjula, yksikönjohtaja, rakennuttaminen, Itä-Suomi, A-Insinöörit
puh. 050 414 1983, jaakko.karjula@ains.fi

Juhani Karhu, toimialajohtaja, rakennuttaminen, A-Insinöörit
puh. 040 5933 783, juhani.karhu@ains.fi

"Kuljemme Itä-Suomessa alan kärkijoukoissa kehittämässä rakentamisen hankemuotoja, prosesseja sekä koko toimintaympäristöä." 

Jaakko Karjula,
yksikönjohtaja, rakennuttaminen,
Itä-Suomi, A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE