GHS Group on nyt A-Insinöörit
Uutiset

GHS Group on nyt A-Insinöörit

A-Insinööreihin viime vuonna yrityskaupalla liittynyt talotekniikkasuunnittelija GHS Group  jatkaa 1.6.2023 toimintaansa A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:n nimellä. Pääkaupunkiseudun talotekniikan suunnitteluyksikkö täydentää A-Insinöörien valtakunnallisia teollisuus- ja talotekniikan palveluja.   

GHS Group Oy sulautui 1.6.2023 talotekniikan suunnittelupalveluja tarjoavaan A-Insinöörien toimialayhtiöön, A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:hyn. Korjausrakentamiseen ja mm. konesalien LVIA-suunnitteluun sekä jäähdytyssuunnitteluun erikoistunut konsulttitoimisto liittyi yrityskaupalla osaksi A-Insinöörit-konsernia kesäkuussa 2022.  

– Pystymme nyt palvelemaan sekä talonrakentamisen että teollisuuden asiakkaita kattavasti koko Suomessa. Pääkaupunkiseudulla taloteknisten palvelujen painopiste on tähän asti ollut korjauskohteissa, mutta kuluvan vuoden aikana panostamme entistä vahvemmin myös uudistuotannon kohteisiin ja asiakkuuksiin, teollisuus- ja talotekniikan toimialajohtaja Sasu Karkiainen A-Insinööreistä sanoo.

Talotekniikan suunnitteluyksikkö Helsingissä palvelee laajasti asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. 14 talotekniikan suunnittelijaa tekevät myös energiaselvityksiä ja –suunnitelmia taloyhtiöille sekä julkisyhteisöille. Yksikönjohtajana jatkaa GHS Groupia luotsannut Janne Koponen.

– Kesäkuun 1. päivästä lähtien palvelemme asiakkaitamme A-Insinööreinä. Toiminta jatkuu asiakaslähtöisenä, kuten tähänkin asti. Meillä on nyt takanamme leveä palveluketju ja osaajat kaikkiin rakennushankkeen vaiheisiin. Pystymme vastaamaan myös suurhankkeisiin osana isoa, asiakkaiden tavoitteisiin sitoutunutta asiantuntijataloa, Janne Koponen sanoo.  

Suunnitteluyksikön referensseihin kuuluu useita tunnettuja kohteita pääkaupunkiseudulla, kuten Kaapelitehtaan energiahankesuunnittelu, Valokuvataiteen museon ilmanvaihtosuunnittelu sekä Suomenlinnan korjaushankkeen talotekniikan valvonta. Tällä hetkellä yksikkö mm. vastaa Lohjan yhteislyseon lukion peruskorjauksessa LVIA-suunnittelusta ja valvonnasta. 

GHS Groupin nimi vaihtuu A-Insinöörit-nimeen, mutta palveluista vastaavat tutut yhteyshenkilöt ja asiantuntijat. Helsingin teollisuus- ja talotekniikan asiantuntijat tavoittaa puhelinvaihteen tai verkkosivujen yhteyshenkilöhakemiston kautta. 

Lisätietoja:  
Janne Koponen, yksikönjohtaja, teollisuus- ja talotekniikka Helsinki, A-Insinöörit  
puh. 040 717 5300 
janne.koponen@ains.fi

Sasu Karkiainen, toimialajohtaja, teollisuus- ja talotekniikka, A-Insinöörit 
puh. 050 525 4634 
sasu.karkiainen@ains.fi  

"Toiminta jatkuu asiakaslähtöisenä, kuten tähänkin asti. Meillä on nyt takanamme leveä palveluketju ja osaajat kaikkiin rakennushankkeen vaiheisiin."

Janne Koponen
yksikönjohtaja
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE