Esa Suomalainen A-Insinöörien Itä-Suomen aluejohtajaksi
Uutiset

Esa Suomalainen A-Insinöörien Itä-Suomen aluejohtajaksi

DI Esa Suomalainen ryhtyy vastaamaan A-Insinöörien liiketoiminnan kasvattamisesta Itä-Suomessa. Kuopion rakennuttamispalvelujen uutena yksikönjohtajana aloittaa Jaakko Karjula, joka tulee taloon Rambollista. 

DI Esa Suomalainen on nimitetty 1.12.2021 alkaen A-Insinöörien Itä-Suomen aluejohtajaksi. Esa vastaa jatkossa alueellaan A-Insinöörien liiketoiminnan kasvattamisesta, yrityskauppatoiminnasta, hankekehityksestä ja myynnistä kaikkien nykyisten sekä uusien palvelualueidemme osalta.

EsaSuomalainen_700

Esa Suomalainen on toiminut A-Insinöörien Kuopion rakennesuunnittelun ja rakennuttamisen yksiköistä vastaavana yksikönjohtajana vuodesta 2015. 

– Esa on rakentanut Kuopion liiketoimintaamme ja asiakkuuksia alusta lähtien, ja ollut mukana toteuttamassa Itä-Suomessa merkittäviä, tunnustusta saaneita hankkeita. Hänellä on monipuolista, arvostettua osaamista suunnittelusta ja rakennuttamisesta ja hyvä ote alueen markkinoista ja asiakasverkostoista. Tämä ote pääsee nyt parhaaseen käyttöön, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen A-Insinööreistä sanoo.

– A-Insinöörien palveluketjun laajentumisen myötä A-Insinööreillä on entistä enemmän annettavaa Itä-Suomen rakennushankkeisiin sekä erinomainen pohja liiketoiminnan kasvattamiselle. Meillä on kyvykkäät, asiakkaiden hankkeisiin sitoutuvat tiimit Kuopiossa ja Joensuussa, ja suunnittelun sekä rakennuttamisen osaamistamme arvostetaan, Esa Suomalainen toteaa.

A-Insinöörien rakennuttamispalveluista vastaavana uutena yksikönjohtajana alueella aloittaa DI Jaakko Karjula. Jaakko tulee A-Insinööreihin Rambollista aluepäällikön tehtävistä. Rakennuttamisen ja valvonnan monipuolinen osaaja on työskennellyt aluepäällikkönä Pirkanmaalla ja Itä-Suomessa lähes 10 vuotta. 

Ajankohtaisiin A-Insinöörien hankkeisiin lukeutuvat mm. Kuopion museon peruskorjaus ja laajennus, KYS Uusi sydän -sairaalauudistus, Kuopion Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskus, Kuopion jalkapallostadionin uudistus, Ahmon koulukeskus ja Siilinlahden koulu.

Lisätietoja:
Esa Suomalainen, aluejohtaja, Itä-Suomi, A-Insinöörit
puh. 0400 299 644, esa.suomalainen@ains.fi

Jaakko Karjula, yksikönjohtaja, rakennuttaminen, Itä-Suomi, A-Insinöörit
puh. 050 414 1983, jaakko.karjula@ains.fi

Tomi Rautiainen, yksikönjohtaja, rakennesuunnittelu, Joensuu, A-Insinöörit
puh. 050 540 7015, tomi.rautiainen@ains.fi

"Meillä on kyvykkäät, asiakkaiden hankkeisiin sitoutuvat tiimit Kuopiossa ja Joensuussa, ja suunnittelun sekä rakennuttamisen osaamistamme arvostetaan." 

Esa Suomalainen,
aluejohtaja, Itä-Suomi,
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE