DI Ari-Matti Jänkälä A-Insinöörien Oulun rakennuttamisen yksikönjohtajaksi

Kokenut rakennuttamisen ja projektinjohdon ammattilainen DI Ari-Matti Jänkälä on nimitetty Oulun rakennuttamisen yksikönjohtajaksi 23.8.2018 alkaen. Hänen tehtävänään on A-Insinöörien Pohjois-Suomen rakennuttamisen liiketoiminnan johtaminen ja toiminnan kehittäminen. Jänkälä jatkaa myös A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n tytäryhtiön Prodeco Oy Lapin toimitusjohtajana.

Ari-Matti Jänkälällä on pitkä kokemus Pohjois-Suomen rakennuttamisen markkinoista. Hän toimi aiemmin 16 vuotta toimitusjohtajana Prodeco Oy:ssä, joka siirtyi A-Insinöörit- konserniin yritysoston yhteydessä v. 2017.

– Olen erittäin iloinen Ari-Matin nimityksestä yksikönjohtajan tehtävään. Hänellä on suurten ja vaativien hankkeiden rakennuttamisen erityisosaajana erinomainen näkemys siitä, miten rakennushanke saadaan toteutettua kustannustehokkaasti aikataulussa. Odotettavissa on ainutlaatuista asiakaspalvelun laatua ja hyviä asiakaskokemuksia. Tästä hyötyvät eniten asiakkaamme, nykyiset ja tulevat,
kuvailee toimialajohtaja Juhani Karhu.

A-Insinöörien ja Petri Piiralan yhteistyö jatkuu

DI Petri Piirala siirtyy käynnistämänsä yrityksen palvelukseen 1.10.2018 alkaen.
A-Insinöörit ja Petri Piirala palvelevat jatkossa yhteistyössä kumppaneina Pohjois-Suomen asiakkaita. Tavoitteenamme on onnistua yhdessä, asiakkaan parhaaksi.

Lisätietoja

Juhani Karhu, toimialajohtaja,
p. 0207 911 600, juhani.karhu@ains.fi

Ari-Matti Jänkälä, yksikönjohtaja
p. 0500 581 260, ari-matti.jankala@ains.fi

Yksikönjohtaja

A-Insinöörit
Rakennuttaminen Oy
Alasintie 10, 90400 Oulu
p. 0500 581 260
ari-matti.jankala@ains.fi

  • Valmistunut Oulun yliopistosta diplomi-insinööriksi v. 1994
  • eMBA-tutkinto v. 2013
  • RAP Rakennuttajan pätevyys
  • Erityisosaamisalueina suurten ja vaativien rakennushankkeiden johtaminen, kustannusasiantuntemus ja suunnittelun ohjaus.