Uutiset

Mukaan rakennusalan digitaaliseen kumoukseen – AI in AEC Conference 2022

Rakennusalan menestystarinoita rakennetaan juuri nyt. Kansainvälinen Artificial Intelligence in Architecture, Engineering and Construction -konferenssi 23.–24.3.2022 valottaa, missä mennään tekoälyn ja koneoppimisen saralla kiinteistö- ja rakennusalalla juuri nyt. 

Nyt on jälleen mahdollisuus olla mukana tekemässä rakennusalan digitaalista kumousta. Virtuaalinen AI in Architecture, Engineering and Construction -tapahtuma kokoaa tekoälyä ja koneoppimista soveltavat kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijat yhteen eri puolilta maailmaa.

Luvassa on huikea määrä puheenvuoroja tekoälyä soveltavilta asiantuntijoilta ja tilaisuus verkostoitua tekoälyn tuomien mahdollisuuksien ympärille. Oppejaan jakavat myös A-Insinöörien asiantuntijat.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Keskiviikkona 23.3. asiantuntijasessiossa selviää, miten raideliikenteen tärinää voidaan määrittää tehokkaasti algoritmeihin nojaavalla mallinnustyökalulla. Suunnittelijamme Jukka Mäenpää esittelee huikeita mittakaavoja ja visuaalisointeja, joihin työkalut taipuvat junaliikenteen vaikutusten selvittämisessä jo nyt.

Torstaina 24.3. kuullaan, miten koneoppiminen on jo nyt apuna asuinalueiden arvon ja asuntojen tulevien hintojen ennustamisessa, Cityfier-tiimin Jani Nevalainen kertoo asuinkiinteistöjen arvonkehityksen mallintamisesta jopa 20 vuotta eteenpäin dataan ja tekoälyynkin nojaten.

Asiantuntijasessioiden puheenjohtajina mm. toimialajohtajamme Vesa Järvinen sekä innovaatiopäällikkömme Pieti Marjavaara.

Tulevaisuutta tehdään tänään, ja vielä ehtii junaan mukaan!

Missä mennään tekoälyn ja koneoppimisen saralla rakennusalalla? AI in AEC -konferenssissa 23.–24.3.2022 kirkastuu.

 

TILAA UUTISKIRJE