A-Insinöörit ylsi 20 houkuttelevimman teknisen alan työnantajan joukkoon lokakuun lopussa julkaistussa Universumin ammattilaistutkimuksessa.
Uutiset

A-Insinöörit on yksi tekniikan alan halutuimmista työnantajista

A-Insinöörit nousi teknisen alan 18. houkuttelevimmaksi työnantajaksi, kun lähes 10 000 työssä olevaa suomalaista arvioi yritysten vetovoimaa Universumin tutkimuksessa. Myös alan opiskelijat näkevät A-Insinöörit kiinnostavaksi työpaikaksi.

A-Insinöörit ylsi 20 houkuttelevimman teknisen alan työnantajan joukkoon lokakuun lopussa julkaistussa Universumin ammattilaistutkimuksessa. Vuosittain toteutettava tutkimus selvittää suomalaisten työssä käyvien ammattilaisen näkemyksiä työnantajista ja työelämästä.

A-Insinöörit on nyt kolmanneksi halutuin työnantaja suunnittelu- ja konsulttialan yrityksistä. Kaikista teknisen alan työnantajista A-Insinöörien sijoitus oli 18., kun viime vuonna olimme sijalla 21.

– On hienoa, että meidät nähdään houkuttelevana työnantajana. Ihmiset ja osaaminen ovat tärkein voimavaramme. Nämä tulokset kertovat, että kasvun keskellä olemme säilyttäneet ihmisläheisen työyhteisön ja onnistuneet kehittämään juuri asiantuntijoille tärkeitä asioita; kuten tarjoamaan kehittymismahdollisuuksia ja merkityksellisiä työtehtäviä, henkilöstöjohtaja Elina Haapasaari sanoo.

Työn joustavuus ja hyvä kulttuuri houkuttelevat

 

Universum 2021 logo-business_700

Universum 2021 tutkimukseen vastasi 9 800 useilla eri aloilla toimivaa ammattilaista, joilla on keskimäärin kahdeksan vuoden työkokemus.

Parhaiten Universumin ammattilaistutkimuksessa sijoittuivat suuret yritykset. Teknisen alan yrityksistä kärkikolmikon muodostavat Kone, Valmet ja ABB. Rakennusalan yrityksistä houkuttelevimpia ovat A-Insinöörien ohella Ramboll, YIT ja Sweco.

Vastaajat näkevät työnantajien vetovoimatekijöinä monipuolisen työnkuvan, työarjen joustavuuden sekä työntekijöiden kunnioittamisen ja kehittymisen tukemisen. Myös työsuhteen vakaus ja mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä koetaan tärkeänä.

A-Insinöörit kiinnostaa työnantajana myös tekniikan alan opiskelijoita. Olimme keväällä julkaistussa Universumin opiskelijatutkimuksessa 11. ihanteellisin työnantaja tekniikan alan opiskelijoiden silmissä. Paransimme sijoitustamme kuusi sijaa vuodesta 2020. Opiskelijatutkimukseen osallistui yli 14 000 opiskelijaa Suomessa.

Lisätietoja:
Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi

"Ihmiset ja osaaminen ovat tärkein voimavaramme."

Elina Haapasaari,
henkilöstöjohtaja,
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE