Uutiset

A-Insinöörit mukana Rakennuttaminen 2022 -tapahtumassa 14. –15.6.

A-Insinöörit esittelee Rakennuttaminen 2022 -tapahtumassa 14.–15.6. Tampere-talolla projektijohtamisen parhaisiin käytöntöihin ohjaavaan tiedonhallintatyökalun, Prodectin. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan myös asiantuntijoidemme arvioita hiilineutraaliuden toteutumisesta sekä akustiikan kustannusvaikutuksista.

RAKLIn ja Kiinkon vuosittainen kiinteistö-, rakentamis- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden foorumi kokoontuu kaksipäiväiseen tapahtumaan Tampere-talolle. Kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaistapahtuman ohjelmassa on ajankohtaisia puheenvuoroja, case-esittelyjä rakentamisen digitaalisista ratkaisuista sekä paneelikeskusteluja ja lisäksi jaossa alan vuotuiset tunnustukset.

Rakennuttaminen 2022 -ohjelmassa

Tiiistaina 14.6. liiketoimintapäällikkö Lasse Virta esittelee  projektijohtamisen parhaisiin käytäntöihin ohjaavan tiedonhallintatyökalun Prodectin, joka lisää projektien tehokkuutta ja tuottavuutta.

Keskitetty tiedonhallinnan alusta luo projektitiimille edellytykset nopeisiin, itsenäisiin ja valveutuneisiin päätöksiin hankkeessa kuin hankkeessa. Tutustu Prodectiin

Keskiviikon 15.6. paneelissa keskustellaan hiilineutraaliuden tavoittelusta ja siitä, onko tavoite mahdollinen. Paneelikeskusteluun tuo näkemyksensä mm. A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtaja Liisa Jäätvuori.

Keskiviikkona 15.6. lavalla nähdään myös akustiikkasuunnittelun yksikönjohtajamme, tutkijatohtori Mikko Kylliäinen, joka valottaa akustiikan merkitystä rakennushankkeissa eurojen näkökulmasta.

Tutustu ohjelmaan ja tavataan tapahtumassa! 

 

Prodectista projektitiimin uusi paras kaveri! Onnistuuko hiilineutralius? Mikä huono akustiikka maksaa ja hyvä tuottaa?

Rakennuttaminen 2022 14.–15.6.
Tampere-talo

 

TUTUSTU PRODECTIIN