Uutiset

A-Insinöörit perustaa taloyhtiöpalvelut-yksikön pääkaupunkiseudulle  

A-Insinöörien uusin palveluyksikkö on erikoistunut taloyhtiöiden korjaushankkeiden kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, projektijohtoon ja valvontaan pääkaupunkiseudulla sekä muualla Etelä-Suomessa. Yksikönjohtajaksi on nimitetty 1.1.2024 alkaen kokenut korjaussuunnitteluhankkeiden luotsi Tuomas Koski-Lammi. 

Suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörit perustaa Espooseen uuden Etelä-Suomen taloyhtiöitä kokonaisvaltaisesti korjaushankkeissa palvelevan asiantuntijayksikön. Uusi yksikkö on erikoistunut asuin- ja arvokohteiden julkisivu- ja peruskorjauksiin, putkistosaneerauksiin sekä täydennysrakennus- ja muutoshankkeisiin.

30 osaajan taloyhtiöyksikkö muodostetaan A-Insinöörien pääkaupunkiseudun taloyhtiötiimin sekä yhtiöön vuodenvaihteessa sulautuvan Frontagon asiantuntijoista.

Etelä-Suomen taloyhtiöpalvelujen yksikönjohtajana aloittaa insinööri (YAMK) Tuomas Koski-Lammi, joka on toiminut A-Insinööreissä aiemmin taloyhtiömarkkinoista vastaavana projektipäällikkönä, asiakkuuspäällikkönä sekä viimeksi suunnittelujohtajana.

– Pääkaupunkiseudun asunto-osakeyhtiöissä kiritään edelleen koronatauon jättämää korjausvelkaa eli meneillään on jatkuvasti isompia ja pienempiä korjaushankkeita. Kokonaisvaltainen kumppanuus tuo asiakkaille helppoutta hankkeisiin. Asiakaitamme ovat myös rakennusliikkeet, joiden hankkeissa korostuvat nyt mm. käyttötarkoituksen muutokset asunnoiksi, yksikönjohtaja Tuomas Koski-Lammi valottaa nykytilannetta markkinoilla.

A-Insinöörien Etelä-Suomen taloyhtiöpalvelut tarjoaa asuinrakennusten korjaus- ja muutoshankkeisiin kokonaispalvelun, johon kuuluu suunnittelun lisäksi myös projektijohto sekä työmaavalvonta. Suunnittelujohtajina toimivat Juha Hartikka sekä Jukka Pakarinen. Heistä kumpikin on aiemmin toiminut A-Insinööreihin liittyneiden, taloyhtiöitä palvelleiden toimistojen toimitusjohtajina, Hartikka Frontagon ja Pakarinen Buildnetin.

– Tavoitteenamme on vahvistaa ja kasvattaa otettamme korjaussuunnittelun sekä taloyhtiöhankkeiden markkinasta Suomen kasvukeskuksissa. Nojaamme projekteissamme koko konsernin osaamiseen arkkitehtisuunnittelusta ja rakennuttamispalveluista talotekniikkaan ja infrasuunnitteluun. Olemme myös monipuolinen asiantuntijapalveluiden tarjoaja mitä tulee erilaisiin rakennusten kunnon ja sisäilmaston tutkimuksiin ja kartoituksiin, toimialajohtaja Juha Valtari sanoo.

A-Insinöörien vankka korjaussuunnittelun osaaminen näkyy pääkaupunkiseudulla mm. Kiinteistö Oy Mannerheimintie 76:ssa, jonka toimisto-osa muutetaan asunnoiksi (rakennesuunnittelu), As Oy Etelä-Hesperiankatu 6:ssa (lvias-peruskorjaus, kokonaissuunnittelu) sekä As Oy Töölönkatu 35:ssa (julkisivukorjaus, projektijohto ja valvonta).

Lisätietoja:
Tuomas Koski-Lammi, yksikönjohtaja 1.1.2024 alkaen, Etelä-Suomen taloyhtiöpalvelut, A-Insinöörit
Puh. 040 670 0131
tuomas.koski-lammi@ains.fi

Juha Valtari, toimialajohtaja, korjaussuunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, A-Insinöörit
Puh. 0400 908 817
juha.valtari@ains.fi 

"Nojaamme projekteissamme koko konsernin osaamiseen arkkitehtisuunnittelusta  rakennuttamispalveluihin, talotekniikkaan ja infrasuunnitteluun."

Juha Valtari
toimialajohtaja, korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut
A-Insinöörit

 

TILAA UUTISKIRJE