A-Insinöörit laajeni Etelä-Pohjanmaalle – yksikönjohtajaksi Ari Mättö
Uutiset

A-Insinöörit laajeni Etelä-Pohjanmaalle – yksikönjohtajaksi Ari Mättö

A-Insinöörien uusi Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva yksikkö tarjoaa laaja-alaisen suunnittelukumppanin asuinrakennuskohteiden toteuttamiseen Etelä-Pohjanmaalla ja puurakentamisen suunnitteluosaamista valtakunnallisesti. Yksikönjohtajana aloitti vuoden alussa Ari Mättö.

DI Ari Mättö on nimitetty A-Insinöörien Etelä-Pohjanmaan yksikön yksikönjohtajaksi. Hän johtaa 20 rakennesuunnittelijan yksikköä, joka on keskittynyt etenkin talopakettisuunnitteluun sekä uudiskohteiden puu- ja betonielementtisuunnitteluun.

Mättö Ari 700x350

DI Ari Mätön luotsaama A-Insinöörien Etelä-Pohjanmaan yksikkö tarjoaa rakennesuunnittelun palveluita koko Suomeen.

Seinäjoella ja Kauhajoella toimiva yksikkö aloitti toimintansa 1.1.2022, kun perheyhtiö Rakennusinsinööritoimisto JM-Rakenne sulautui osaksi A-Insinöörit Suunnittelu Oy:tä. Ari Mättö on toiminut aiemmin JM-Rakenteessa projektipäällikkönä ja suunnittelijana.

– A-Insinööreinä pystymme tarjoamaan rakennuttajille ja rakennusliikkeille joustavasti laaja-alaisen palveluskaalan eri kokoluokan rakennushankkeiden suunnitteluun. Suunnittelemme kohteita Etelä-Pohjanmaan lisäksi ympäri Suomea, ja meillä on pitkät asiakassuhteet, joista haluamme pitää hyvää huolta, yksikönjohtaja Ari Mättö sanoo.

Etelä-Pohjanmaan suunnitteluyksikön osaaminen kattaa mm. asuntorakentamisen kohteet, tuotantotilat ja urheiluhallit. Asiantuntijat ovat olleet mukana esimerkiksi Finavian T2-terminaalin kattorakenteiden suunnittelussa sekä Joutsenon koulukeskuksen CLT-elementtisuunnittelussa.

– Olemme vahvistaneet A-Insinöörien ennestäänkin hyvää puurakentamisen suunnitteluosaamista. Meillä on nyt kykyä palvella alueen isojakin asiakkaita ja investointihankkeita ja olla laaja-alaisesti mukana rakentamisessa Etelä-Pohjanmaalla, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

Kauhajoella ja Seinäjoella toimivan yksikön lisäksi A-Insinööreillä on ennestään Pohjanmaalla akustiikkasuunnittelun toimipiste Vaasassa.

Lisätietoja:
Ari Mättö, yksikönjohtaja, Etelä-Pohjanmaa
puh. 050 512 6416
ari.matto@ains.fi

Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu
puh. 040 569 6123
timo.leppanen@ains.fi

"A-Insinööreinä pystymme tarjoamaan rakennuttajille ja rakennusliikkeille joustavasti laaja-alaisen palveluskaalan eri kokoluokan rakennushankkeiden suunnitteluun." 

Ari Mättö,
yksikönjohtaja,
A-Insinöörit

TILAA UUTISKIRJE