buildinglife vahahiilisyys banneri 1920
Uutiset

Koulutamme rakennusalan ammattilaisia FIGBC:n vähähiilisyyskoulutuksissa

Yhteistyömme Green Building Council Finlandin (FIGBC) kanssa jatkuu. A-Insinöörit on valittu järjestämään vuoden aikana seitsemän koulutuspäivän kokonaisuuden rakennushankkeen vähähiilisyyden ohjaamisesta eri suunnittelualojen ja rakennuttajien edustajille. Kouluttajina toimivat asiantuntijamme eri toimialoilta. Koulutukset ovat FIGBC jäsenille.

Tavoitteenamme on FIGBC:n kumppanijäsenenä jakaa aktiivisesti osaamistamme rakentamisen koko elinkaarella, ja olla näkyvä toimija kiinteistö- ja rakennusalan muutoksen vauhdittajana. Tänä vuonna koulutamme rakennus- ja kiinteistöalan osaajia valtakunnallisesti hiilijalanjäljen laskemisen, ympäristöselosteisiin sekä päästövähennystavoitteiden asettamiseen ja ohjaamiseen rakennushankkeissa.

Koulutuspäivät järjestetään osana World Green Building Councilin Building Life -hanketta ja koulutukset on tarkoitettu FIGBC:n jäsenille. Kouluttajina toimivat omat asiantuntijamme sekä One Click LCA.

Hiilineutraali Suomi 2035 vaatii merkittäviä ponnistuksia koko kiinteistö- ja rakennusalalta toteutuakseen. Käynnissä olevat erilaiset valtiolliset ja alan omat tiekarttatyöt asettavatkin tavoitteita ja osoittavat keinoja, miten kiinteistö- ja rakennusala voi saavuttaa vähähiilisyystavoitteensa. Näiden tavoitteiden ymmärtäminen ja edistäminen koskettaa jokaista alan ammattilaista.

Koulutuspäivien tarkemmat sisällöt sekä ilmoittautumislinkit on julkaistu FIGBC:n verkkosivuilla. Tarkistathan ajankohdat!

Tulossa:

  • Urakoitsijat 3.6.2022
  • Rakennustuoteteollisuus 3.10.2022
  • Infrahankkeiden tilaajat 4.11.2022
  • Julkiset tilaajat 2.12.2022

Pidetyt koulutukset:

  • Arkkitehdit ja pääsuunnittelijat 4.3.2022
  • Muut suunnittelualat 1.4.2022
  • Rakennuttajat 6.5.2022

Green Building Council Finland on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa. Olemme FIGBC:n kumppanijäsen myös tänä vuonna.


Lisätietoja:
Liisa Jäätvuori, vastuullisuus- ja laatujohtaja
puh. 044 300 1358
liisa.jaatvuori@ains.fi

Tavoitteena on merkittävästi laajentaa kiinteistö- ja rakennusalan eri toimijoiden osaamista vähähiilisestä rakentamisesta.

 

TILAA UUTISKIRJE