Kunnioitetaan Kalevi Ahosen perintöä

Yrityksen perustaja Kalevi Ahonen on ollut kehitysvammaisten ihmisten asialla ja siitä syystä joulumuistamisen sijaan on päädytty toimintakyvyltään rajoitteisten henkilöiden työllistymisen tukemiseen. Kalevi Ahonen teki uraauurtavaa työtä kehitysvammaisten ihmisten aseman parantamiseksi. Tarjoamalla työtä toimintakyvyltään rajoitteisille henkilöille, A-Insinöörit haluaa kunnioittaa Kalevi Ahosen perintöä.

Tervetuloa joukkoomme Annika ja Hanna!

A-Insinöörien joulutervehdyksessä 2016 luvattiin asiakkaille ja sidosryhmille, että tarjoamme työmahdollisuuksia toimintakyvyltään rajoitteisille henkilöille. Nyt olemme saaneet joukkoomme mukaan sekä Leppävaaran että Tampereen toimistoille valloittavan persoonan omaavat naiset – Annikan ja Hannan!

Annika Olo ja Hanna Riuttaskorpi ovat toimintakyvyiltään rajoitteisia ja halusimme tarjota heille mahdollisuuden päästä osalliseksi työelämästä. Molemmille tämä on ensimmäinen palkkatyö. On mahtavaa, että saamme tukea heitä lisäämällä heidän ammatillista ja sosiaalista elämänlaatua ja samalla heistä on suuri apu toimiston arjen pyörittämisessä.

Työhönvalmentaja linkittää työnantajan ja -tekijän

Kehitysvammaiset henkilöt tuovat jatkuvasti esille osaamistaan yhteiskunnan osallisina ja aktiivisina jäseninä ja tämän toteutuksen myötä A-Insinöörit haluaa osoittaa, että tällaisen henkilön palkkaaminen tulee nähdä mahdollisuutena. Erityisesti työhönvalmennuspalvelun käyttäminen on työnantajalle turvallinen ja helppo tapa rekrytoida työntekijöitä. Työhönvalmentaja on henkilö, joka on työntekijän tukena koko työsuhteen ajan ja on läsnä jo perehtymisvaiheessa kaikin tavoin. Hän on myös iso tuki työnantajalle ja toimiikin sekä työnantajan että työntekijän yhteyshenkilönä ja oppaana.

Lisää tietoa vammaisen, pitkäaikaissairaan tai osatyökykyisen henkilön rekrytointiin:

http://www.tyohonvalmentaja.fi/

http://www.kvtl.fi/

 

 

 

 

Annika työn teossa. Annikan ja Hannan työtehtäviin kuuluu muun muassa aamupalan laittaminen koko toimistolle.

– Olen tykännyt tosi paljon tästä työstä ja pidän siitä kiinni. Olen onnellinen, että saan tehdä monipuolisia työtehtäviä ja ne ovat minusta tärkeitä, toteaa Annika iloisena.