palveleva A-Insinöörien laboratorio tuottaa mm. betonitestit nopeasti ja luotettavasti.
Uutiset

A-Insinöörien laboratorio on nyt FINAS-akkreditoitu

Korjausrakentamista ja rakennustuotteiden kehittämistä palveleva A-Insinöörien laboratorio tuottaa mm. betonitestit nopeasti ja luotettavasti.

A-Insinöörien Helsingissä toimiva laboratorio tarjoaa monipuolisia tutkimus- ja testauspalveluja kuntotutkimuksiin ja peruskorjaushankkeisiin liittyvistä standardianalyysista maarakentamisen uusiomateriaalien tutkimukseen. Tuemme myös rakennustuotteiden tuotekehitystä räätälöidyillä tuotetestauksilla ja tutkimusjärjestelyillä.

Laboratorion betonitestit ovat nyt FINASin akkreditoimat ja täyttävät akkreditointivaatimuksen SFS-EN ISO/IEC 17025. Käytännössä akkreditointi kattaa kloridipitoisuuden määrityksen betonista sekä betonin vetolujuuskokeen.

Uutinen_finas_t354_akkreditointi

FINAS-akkreditointipalvelu on Turvallisuus- ja kemikaalivirastossa (Tukes) toimiva yksikkö, joka tarjoaa akkreditointia eli pätevyyden toteamispalvelua Suomessa.

Luotettavien tulosten ohella laboratoriomme toteuttamien betoniteknisten kokeiden valtteja ovat kilpailukykyinen hinta sekä nopeat toimitusajat. Kysy lisää!

Lisätietoja:
Jari Martikainen, laboratoriopäällikkö
puh. 044 421 1211
jari.martikainen@ains.fi

Noora Kanerva, asiakkuusvastaava
puh. 044 421 1206
noora.kanerva@ains.fi 

"Helsingin Konalassa sijaitseva laboratoriomme suunnittelee ja toteuttaa kokeet yli kymmenen vuoden kokemuksella."

 

TILAA UUTISKIRJE