As Oy Kullervonkatu 8, Tampere

As Oy Kullervonkatu 8, Tampere

Asunto Oy Kullervonkatu 8 on vuonna 1974 valmistunut asuinkerrostalo, joka sijaitsee Tampereen Tammelan kaupunginosassa. Kohde oli ennen julkisivuremonttia ulkonäöltään täysin alkuperäisessä asussaan. Julkisivut olivat pesubetonia ja kaikki ikkunat ja ulko-ovet alkuperäisiä. Vesikatekin kaipasi uusimista.

Hanke käynnistyi  2019 julkisivukorjauksen hankesuunnittelulla. Hankesuunnittelun yhteydessä tehtiin julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimus sekä asbesti- ja haitta-ainekartoitus. Mahdollisuus ARAn energia-avustukseen selvitettiin E-lukulaskennalla.

Yhteistyö taloyhtiön kanssa toimi alusta asti sujuvasti ja mutkattomasti. Taloyhtiö pidettiin alusta loppuun asti ajan tasalla hankkeesta, ja taloyhtiölle pidettiin esittelytilaisuuksia hankkeen eri vaiheissa.

Korjauksessa toteutettiin useita rakennuksen energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä (LTO-järjestelmä, julkisivujen lisälämmöneristys, yläpohjan lämmöneristeiden uusiminen, ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen). Taloyhtiölle myönnettiin ARAn energia-avustus.

Myös työmaavaihe onnistui hyvin. Yhteistyö kaikkien osapuolien välillä toimi ja korjaustyö tehtiin laadukkaasti. Lue lisää: Julkisivukorjaus toi tamperelaisen taloyhtiön nykyaikaan ja paransi energiatehokkuutta

Sijainti

Tampere

Asiakas

Asunto Oy Kullervonkatu 8

Palvelumme

Hankesuunnittelu, Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen, Rakentamisen valvonta, Korjaussuunnittelu, Kuntoarviot ja -tutkimukset, Pää- ja arkkitehtisuunnittelu, Rakennesuunnittelu

Laajuus

2517 m²

Kustannukset

1 M€

Valmistumisvuosi

2021