A-Insinöörit

Visio ja missio

Tarkoituksemme rakentamisen suunnittelu- ja konsulttikumppanina on auttaa sinua onnistumaan hankkeessasi tunnistamalla parhaat rakentamisen ratkaisut ja tekemällä vilpittömästi työtä yhdessä.

Tehtävänämme on auttaa asiakasta onnistumaan, ja löytää yhdessä rakentamisen parhaat ratkaisut jokaisessa projektissa.

Siihen pääsemme heittäytymällä hankkeisiin intohimoisesti ja olemalla rohkeasti asiantuntijoita omalla osaamisalueellamme. Teemme sen mitä lupaamme, ja jopa enemmän kuin osaat meiltä odottaa.

Rakennusprojekteissa yhdessä ja paremmin

Visiomme on yhdessä rakennettu menestys. Meille se tarkoittaa paitsi rakennusprojektin onnistunutta lopputulosta, myös kuuntelua, ennakointia ja yhdessä innovointia matkan varrella. Yhdessä tekemiseen ja toisten tukemiseen perustuu myös työyhteisömme arvot: yhdessä ja paremmin

Yhdessä toimimalla ja yhteisten onnistumisten kautta syntyy hyvinvoiva, viihtyisä ja turvallinen rakennettu ympäristö meille kaikille. Lue lisää: Tällainen olemme työpaikkana

Miten onnistumme suunnittelu- ja konsulttikumppaninasi?

Jotta tiedämme, miten tehtävässämme onnistumme, kysymme sitä asiakkailta vuosittaisella suosittelututkimuksella ja projektikohtaisina palautekyselyinä.

Asiakkaidemme suositteluvalmius on rakennusalan huippua (NPS 56 2019). Kun saat meiltä palautekyselyn, olemme iloisia, jos vastaat siihen.

”He etsivät aina ratkaisuja asiakkaan parhaaksi.”
Asiakastyytyväisyystutkimus 2019
Työyhteisömme tavoitteet on piirretty menestyksen portaisiin.

Lue lisää onnistumisistamme

REFERENSSIT