Tervetuloa Rohkeasti parempaa -webinaariin 13.9.-22. Teemana Varaudu ilmastonmuutokseen –  valitse oikeat suunnitteluratkaisut rakennushankkeeseesi.
Rohkeasti parempaa -webinaari 13.9.2022

Varaudu ilmastonmuutokseen – valitse oikeat suunnitteluratkaisut rakennushankkeeseesi

Millaisia suunnittelun valintoja ja ratkaisuja suosia, kuin lämpö, tuulet, sateet ja kosteus lisääntyvät? Rakennuttajille, kiinteistönomistajille sekä rakentamisen asiantuntijoille suunnatussa webinaarissamme esittelemme toimivat talonrakentamisen suunnitteluratkaisut vääjäämättä muuttuvaan ilmastoon varautumiseksi.

Julkaisemme webinaarissa myös kattavan oppaan muuttuvien olosuhteiden huomioimisesta eri suunnittelun alueilla. Ilmoittautumalla webinaariin saat maksuttoman oppaan itsellesi heti painotuoreena. LATAA OPAS TÄÄLTÄ.

Webinaarin ajankohta: tiistaina 13.9. kello 9–10.30

Nykyisin suunnittelemiemme rakennusten on kestettävä uudet rasitusolosuhteet. Mitä enemmän ilmasto lämpenee, sitä enemmän merenpinta nousee, kosteus lisääntyy ja sään ääri-ilmiöt, kuten puuskatuulet, rankkasateet ja hellejaksot yleistyvät. Jaamme webinaarissamme runsaasti hyödyllisiä vinkkejä, millaisia suunnitteluvalintoja tekemällä rakennetaan ääri-ilmiöitkin kestäviä rakennuksia.

  • Valitse viisaasti – julkisivuratkaisuilla on suuri merkitys sateiden lisääntyessä
  • Lisääntyvät tuulet ja vaihtelevat lumikuormat – katse rakenteiden mitoitukseen
  • Sisäilma viileäksi myös helteillä – miten arkkitehtuuriset ja kaupunkisuunnittelun ratkaisut voivat auttaa?
  • Keinot, joilla tuet veden luonnollista kiertokulkua
Webinaari kokoaa yhteen monialaisen asiantuntemuksemme: ilmastonmuutokseen varautumista tarkastellaan niin pohjarakenne- ja rakennesuunnittelun, arkkitehtuurin ja taloteknisen suunnittelun näkökulmista.

Käytännönläheisten huomioiden avulla saat hyvän kokonaiskäsityksen siitä, miten ilmaston lämpeneminen muuttaa rakenneratkaisuja, sisäilmaolosuhteita ja rakentamisen käytäntöjä. Webinaarissa on kiinnostavaa asiaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään ymmärrystään ilmastonmuutoksen vaikutuksista rakentamiseen ja niihin varautumiseen.

Webinaarin asiantuntijoina ovat Elli Kinnunen, kestävän kehityksen teknologiavastaava, Arttu Lehtonen, erityisasiantuntija ja Lauri Savolainen, projektipäällikkö A-Insinööreistä

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON PÄÄTTYNYT

Katso ja lataa Rohkeasti parempaa -webinaariesitys

LATAA MATERIAALIT

Asiantuntijamme

Elli Kinnunen

Elli Kinnunen

kestävän kehityksen teknologiavastaava

korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut koko Suomi

+358 40 620 5076 elli.kinnunen@ains.fi Oulu

Lauri Savolainen

Lauri Savolainen

projektipäällikkö

teollisuus- ja talotekniikka

+358 50 307 2222 lauri.savolainen@ains.fi Tampere

LISÄTIETOJA

Niina Järvinen, markkinointipäällikkö
niina.jarvinen@ains.fi
puh. +358 40 842 1424