tampere-ratina-kauppakeskus
Uutiset

Kaikki teknisen suunnittelun palvelut A-Insinöörit Suunnittelu Oy:lta 

Kokosimme vahvan teknisen suunnittelun palvelunketjumme yhteen yhtiöön. Palvelumme rakenne- ja talotekniikan suunnittelusta maankäyttöön ja infraan tarjoaa nyt A-Insinöörit Suunnittelu Oy. 

Infra-, geo- ja kalliosuunnitteluun erikoistunut A-Insinöörit Civil Oy sekä talotekniikan ja teollisuuden suunnittelija A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy sulautuivat osaksi rakennetekniikan ja korjausrakentamisen palveluyhtiö A-Insinöörit Suunnittelu Oy:tä 31.3.2024.

A-Insinöörit Suunnittelu tarjoaa kattavan suunnittelupalvelujen ketjun talo-, teollisuus- ja infrahankkeisiin neljällä palvelualueella: 1) rakennesuunnittelu 2) korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut, 3) teollisuus- ja talotekniikan suunnittelu sekä 4) yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu (civil engineering).

Yhdessä rakennuttamisen sekä arkkitehtisuunnittelun toimialayhtiöidemme kanssa voimme koota kokonaisvaltaisen asiantuntija- ja projektijohtotiimin kumppaniksesi hankkeen kaikkiin vaiheisiin: hanke- ja esisuunnitteluvaiheesta toteutussuunnitteluun ja käyttöönottoon asti.

Rakennetekniikan asiantuntemus talo- ja teollisuushankkeisiin

Rakennetekniikan erikoisosaamisemme ulottuu talonrakentamisen ja teollisuuden uudiskohteiden rakenne- ja elementtisuunnittelusta vaativienkin arvokohteiden korjaussuunnitteluun ja muutoksiin. Hallitsemme kaikki rakennetyypit teräksestä, betoniin ja puuhun.

Geo- ja kalliotekniikan, akustiikan ja audiotekniikan sekä melun- ja tärinäntorjunnan asiantuntemuksemme on kotimaista ja kansainvälisestä huippua.

Palveluketjuumme kuuluvat myös monipuoliset kuntotutkimukset sekä rakennusterveyden, kiertotalouden ja kestävän rakentamisen asiantuntijapalvelut.

Taloyhtiöille tarjoamme peruskorjausten suunnittelun ja projektiohjauksen avaimet käteen palveluna.

Teollisuus- ja talotekniikan palvelut vaativiinkin kohteisiin

Teollisuus- ja talotekniikan suunnitteluosaamisemme kattaa kiinteistöjen ja teollisuusympäristöjen LVI-, sähkö-, automaatiosuunnittelun, energia- sekä prosessisuunnittelun hankkeiden valmistelusta läpivientiin ja toiminnanvarmistukseen.

Erikoisosaamistamme on mm. ympäristötekniikka ja ilmapäästöjen hallinta sekä sairaaloiden ja teollisuuden erikoistilat, kuten puhdastilat.

Yhdyskuntien suunnittelua eri puolille Suomea

Yhdyskuntasuunnittelun palvelumme ulottuvat kaavoituksesta ja ympäristövaikutusten arvioinnista liikenteen, väylien, katujen ja siltojen suunnitteluun.

Infratekniikan vahvoja osaamisalueitamme ovat myös mm. satamat, vesirakenteet ja tuulivoimapuistot sekä ulkovalaistus.

Löydä palvelu talo-, teollisuus- tai infraprojektisi joka vaiheeseen
https://www.ains.fi/palvelut

Lisätietoja:
Timo Leppänen, toimialajohtaja, rakennesuunnittelu
puh. 040 569 6123, timo.leppanen@ains.fi

Juha Valtari, toimialajohtaja, korjaussuunnittelu ja asiantuntijapalvelut
puh. 0400 908 817, juha.valtari@ains.fi

Sasu Karkiainen, toimialajohtaja, teollisuus- ja talotekniikka
puh. 050 525 4634, sasu.karkiainen@ains.fi

Vesa Järvinen, toimialajohtaja, civil engineering
puh. 040 652 9898, vesa.jarvinen@ains.fi 

 

"Olemme monialainen rakennetun ympäristön palvelukumppanisi."

 

Löydä palvelu projektisi joka vaiheeseen

PALVELUMME