A-Insinöörit mukana AI in AEC 2024 -konferenssissa.
Uutiset

AI in AEC Conference 2024 Helsingissä 20.-21.3.

Jaa kanssamme innostus tekoälyyn ja koneoppimiseen, ja tule mukaan maailman kovatasoisimpaan rakentamisen, insinöörisuunnittelun ja arkkitehtuurin tekoälykonferenssiin. AI in AEC kokoaa alan kansainväliset asiantuntijat yhteen 20.–21.3.2024 hybridinä Helsinkiin.

Tekoäly on yhä tärkeämmässä roolissa rakennetun ympäristön suunnittelussa ja rakentamisessa. Tekijöiden ja tiimien kokemusten jakaminen kirittää arvokkaalla tavalla A-Insinöörienkin datalähtöisiä, tuottavuutta ja työn iloa siivittäviä menetelmiä.

Tänä vuonna rakennetun ympäristön tekoälyosaajat ja aiheesta kiinnostuneet kohtaavat paitsi virtuaalilinjoilla, myös livenä Helsingissä Paasitornissa. Huikean kansainvälinen seminaariohjelma sisältää puheenvuoroja 22 maasta. 

Keynote-puhujina kansainvälisen tekoälykentän tunnetuimpia nimiä

Lavalla kuullaan rakennusalan globaalien ohjelmistotoimittajien tekoälyasiantuntijoiden – Trimblen tekoälyjohtaja Karoliina Torttilan ja Autodeskin tekoälytutkijatutkija Adam Gaierin – lisäksi näkemyksiä muun muassa seuraavista teemoista:

  • Miten tekoälyä käytännössä sovelletaan monikansallisessa suunnitteluyrityksessä? Arupin globaali tietohallintojohtaja Rob Greig
  • Miten tekoälyllä ohjataan älytaloja? Zagrebin yliopiston professori Tea Žakula
  • Mitä oppia rakennusala voi ottaa muilta toimialoilta tekoälyn hyödyntämisessä Singaporen yliopiston professori Clayton Miller

Tapaamisiin Paasitornissa!

Olemme suosikkitapahtumassamme mukana yhtenä sponsorina ja ständillä Paasitornissa, jossa voit tavata tekoälyyn vihkiytyneitä asiantuntijoitamme ja tutustua sovelluksiimme.  Tervetuloa keskustelemaan lisää mm. siitä, miten hyödynnämme tekoälyä tietojohtamisessa, analytiikassa ja datalähtöisessä suunnittelussa. 

Toimialajohtajamme Vesa Järvinen toimii tapahtuman priimusmoottorin, AI in Architecture, Engineering and Construction -työryhmän puheenjohtajana. Kehityspäällikkömme Joonas Lehtovaaran voit bongata yhtenä sessioiden vetäjänä. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan! 

Tulevaisuutta tehdään tänään, ja vielä ehtii junaan mukaan!

Missä mennään tekoälyn ja koneoppimisen saralla rakennusalalla juuri nyt? AI in AEC -konferenssissa 20.–21.3.2024 tämä tiedetään.

 

TILAA UUTISKIRJE