A-Insinöörit Rohkeasti parempaa rakentamisen tuottavuutta seminaari 5.10.2021

Rohkeasti parempaa rakentamisen tuottavuutta – seminaari 5.10.2021 live-stream & Tripla, Helsinki

Rakentamisen yksi suurimmista haasteista on tuottavuus. Me tarjoamme haasteen taklaamiseen uusia työkaluja seminaarissa 5.10.2021!

ILMOITTAUTUMINEN SEMINAARIIN ON PÄÄTTYNYT

Taklaamme tuottavuushaastetta johtamisen, meluntorjunnan ja puuelementtirakentamisen näkökulmista maksuttomassa Rohkeasti parempaa -seminaarissa 5.10.2021 klo 9–11.30.  

OHJELMA

9.00 Tervetuloa 
moderaattorina Teemu Vehmaskoski, toimitusjohtaja, Sanoma Tekniikkajulkaisut

9.10 KEYNOTE: Kun yksi on tehty kakkosnelosesta ja toinen betonista – näin johdat joukkoasi!

Eri kulttuuritaustat tuovat rikkautta ja auttavat tiimiä kehittymään yhdessä. Euroopan koripallokentillä meritoitunut päävalmentaja, ”filosofi suden vaatteissa” Henrik Dettmann jakaa innostavasti oppejaan erilaisuuden, roolituksen ja tiimihengen merkitystä, uudistumista ja läsnäoloa unohtamatta.

9.50 KAIKKIALLA ON MELUA! Fiksulla meluntorjunnalla parempaa ympäristöä

Melun pitäisi olla yksi hankesuunnittelun lähtökohdista jo kaavoitusvaiheessa. Näin saadaan aikaan paitsi parempaa ympäristöä ja arvokkaampia asuinalueita, myös kustannussäästöjä. Huippuasiantuntija, A-Insinöörien yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen jakaa opit ja kertoo meluntorjunnan keinoista, jotka toimivat ja jotka eivät.

10.30 PUISTATTAAKO PUURAKENTAMINEN? Sudenkuopat tuntemalla rakentamiskulttuurin muutoksesta löytyy myös mahdollisuuksia

Miten puurakentaminen muuttaa hankkeen ohjausta ja projektinhallintaa, miten välttää riskit ja sudenkuopat? A-Insinöörien rakennuttajapäällikkö, TOAS Hippos -hankkeen luotsi Ville Rajakallio ja puurakentamisen kehityspäällikkö Henri Salonen valottavat seikkoja, jotka jokaisen rakennuttajan on hyvä tuntea esivalmistukseen nojaavasta teollisesta rakentamisesta ja kulttuurinmuutoksesta, joka voi johtaa parempaan tuottavuuteen.

11.00 JÄLKILÖYLYT LAUTEILLA – Paneelikeskustelu edelläkäyvien puurakennuttajien kanssa

Panelisteina Anneli Keränen, hankepäällikkö, HOAS, rakennuttaja-asiantuntija Katrina Lamberg, TOAS ja Harri Sivu, tutkija ja projektinjohdon konsultti, Sivucon

11.30 Tilaisuus päättyy & lounas 

Osallistuminen Triplassa ja koronaturvallisuus

Osallistuminen tapahtumaan Sokos Hotel Triplassa järjestetään koronarajoitusten ja terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti. Muutokset ovat mahdollisia, ja niistä viestitään kaikille paikan päälle ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

LISÄTIETOJA

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta tai haluat muuttaa osallistumismuotoasi, ole yhteydessä A-Insinöörien viestintätiimiin: viestinta@ains.fi