A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Tehtävämme on auttaa asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa.

Lopputuloksen lisäksi meille on tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Me teemme asiat yhdessä ja paremmin, ja haastamme samalla koko alaa uudistumaan. Uteliaat, tulevaisuuteen sitoutuneet asiantuntijamme pitävät meidät liikkeessä. 

Lähes 800 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrarakentamisen hankkeissa 10 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

Olemme suomalainen yritys, jonka omistavat yhtiössä työskentelevät partnerit.  Palvelemme asiakkaita kolmella toimialalla: rakennuttaminen (Construction Management), rakennesuunnittelu (Structural Engineering) sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentaminen (Civil Engineering). 

Rakennushankkeissa yhdessä ja paremmin

Meille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme vahvasti sitoutuneita auttamaan asiakasta onnistumaan rakentamisen hankkeissa, ja rekrytoimme tulevaisuuteen sitoutuneita asiantuntijoita. mistä kertovat paitsi asiakkaidemme suositukset myös työyhteisössämme jaetut arvot: yhdessä ja paremmin.

Teemme sen mitä lupaamme, ja jopa enemmän kuin meiltä osaat odottaa. A-Insinöörit ovat ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Klikkaa ja katso yritysvideoltamme, miten!

 

41 vuotta

A-Insinöörien keski-ikä

32 %

Naisia henkilöstöstä

77 miljoonaa €

Liikevaihto

770

Työntekijöitä

436 000

Kahvikupillista vuodessa

60 eri maassa

Suunniteltuja kohteita

12 kpl

Paikkakuntia

17 %

Liikevaihdon kasvu

31 henkilöä

Omistajia

200 henkilöä

Lean-koulutettuja

56 NPS

Nettosuositteluindeksi

5 pv/vuosi

Viikko työajasta kouluttautumiseen

100 kpl

Avointa työpaikkaa vuodessa

60 vuotta

Yrityksen ikävuodet