Ladattavat oppaat

Kokosimme rakennusalan parhaiden asiantuntijoiden näkemykset ilmaiseksi ladattaviin oppaisiin. Oppaista saat syventävää tietoa kiinnostavista aiheista, käytännön työkaluja päätöksentekoon ja tuoreita näkökulmia rakentamisen maailmaan. Lataa yksi tai vaikka kaikki!

Toteutusmuodon valinta on rakennushankkeen kriittisimpiä päätöksiä. Tämän oppaan avulla tutustut kätevästi eri toteutusmuotojen ominaispiirteisiin ja löydät rakennushankkeesi tavoitteiden näkökulmasta juuri oikean toteutusmuodon. Opas sisältää kätevän vertailutaulukon, jonka avulla eri toteutusmuotojen piirteiden vertailu on helppoa.

Antoisia lukuhetkiä!

Kansikuva: Opas maanalaiseen rakentamiseen

Tiesitkö, että Suomesta löytyy maailman parasta maanalaisen rakentamisen osaamista ja että maan alle voi rakentaa melkein mitä vaan! Tämän oppaan avulla tutustut maanalaiseen rakentamiseen. Näet, mitä kaikkea maanalainen rakentaminen voi tarkoittaa ja millaisia maanalaisen rakentamisen huippukohteita Suomesta löytyy. Opas sisältää helposti hahmotettavan visuaalisen kuvauksen siitä, miten maanalainen rakennushanke etenee visiosta hankesuunnitelmaksi.

Antoisia lukuhetkiä!