A-Insinöörit ja Collaprime tuovat ainutlaatuisen virtuaaliympäristön Finlandia-taloon 11.–12. syyskuuta.  World Summit on Digital Built Environment 2018tapahtuma kokoaa kiinteistö- ja rakentamisalan kansainvälisen kehityksen kärjen Suomeen. Tapahtuma on läpileikkaus rakennetun ympäristön digitalisaatiosta.

A-Insinöörit ja Collaprime ovat tuoneet yhteen virtuaalitodellisuuden huipputeknologian sekä projektijohtamisen parhaat käytännöt. Tuloksena on virtuaalinen päätöksenteko-, projektinjohto- ja suunnitteluympäristö, joka yhdistää ihmiset, projektitiedon sekä projektijohtamisen huippuosaamisen ajasta ja paikasta rippumatta.

Ratkaisu tuo uuden ulottuvuuden projektien johtamiseen ja päätöksentekoon. Kaikilla projektiin osallistuvilla on pääsy olennaiseen ja keskeiseen informaatioon virtuaalisessa tilannekuvahuoneessa. Ympäristö mahdollistaa projektitiimin ja asiantuntijoiden reaaliaikaisen yhteistyön ajasta ja paikasta riippumatta hankkeen kaikissa vaiheissa.

Tapahtuma: World Summit on Digital Built Environment

Paikka: Finlandia-talo, Helsinki

Aika: 11.-12.9.2018

Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot

”A-Insinöörien ja Collaprimen kehitystyössä yhdistyy ensimmäistä kertaa alan johtavan projektinjohtoammattilaisen ja virtuaaliympäristöjen huipputoimittajan osaaminen. Yhteistyön tuloksena tarjolla on ainutlaatuinen työympäristö kaikille projektitiimeille”, kuvaa A-Insinöörien teknologiajohtaja Jaakko Jauhiainen.

Johtaminen, päätöksenteko ja suunnittelu projekteissa etenee harppauksin teknologian avulla  

”Saamme asiakkailtamme erinomaista palautetta. Virtuaaliympäristömme on lisännyt projektin henkilöiden sitoutumista ja parantanut päätöksenteon laatua. VR, kolmiulotteisuus ja visuaalisuus tekevät suunnitelmista helposti ymmärrettäviä, ja näin ollen päätöksenteko helpottuu valtavasti”, kertoo Collaprimen toimitusjohtaja Tony Lindqvist.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi kokemaan uusin huipputeknologia rakentavan sektorin käytössä WDBE 2018 tapahtumassa.  Samalla sinulla on mahdollisuus inspiroitua syksyyn huippupuheenvuoroista.

Ilmoittaudu tapahtumaan ja lue lisää WDBE:n verkkosivuilla: https://www.ril.fi/en/events/wdbe-2018.html

Lisätietoja virtuaalisesta päätöksenteko- ja työympäristöstä

 

Jaakko Jauhiainen, SVP, CTO                      Tony Lindqvist, toimitusjohtaja

AINS Group                                                     Collaprime Ltd

Jaakko.jauhiainen@ains.fi                          tony-lindqvist@collarime.com

+358 400 448 913                                         +358 40 681 6633