Uusi yksikönjohtaja Petri Moksén vahvistaa rakennuttamisen Tampereen yksikköä kansainvälisyydellään

A-Insinöörit on nimittänyt 15.11.2017 alkaen DI Petri Moksénin rakennuttamisen yksikönjohtajaksi Tampereelle. Tehtäväänsä Moksén siirtyy Cramon siirtokelpoisten tilojen johtajan paikalta ja vastaa Tampereen yksikön johtamisesta ja kehittämisestä. Asiakkuuksien hoitamisessa hänellä on aktiivinen rooli Sisä-Suomen asiakasrajapinnassa ja hankkeissa valtakunnallisesti.

Tuloshakuinen osaaja

Petri Moksén tunnetaan tuloshakuisena johtajana, jonka aikana Cramo kasvatti markkina-aluettaan ja liikevaihtoaan Pohjoismaissa ja Euroopassa. – No näin siinä taisi käydä, naurahtaa hyväntuulinen Moksén, mutta vakavoituu sitten. -Tulos tulee sivutuotteena, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja toimii kohti yhteistä päämäärää. Innostaminen ja luottamus tekijöihin takaavat yleensä myös sen, että intohimo työhön vie, ja siinä samalla tulos kasvaa, Moksén summaa.

Euroopan haasteet vaihtuvat pirkanmaalaiseen maisemaan, mutta tämä ei kuitenkaan Moksénia haittaa, päinvastoin. -Tilanne rakennuttamisen kentällä on nyt niin mielenkiintoinen, ja Tampereelle on tulossa niin isoja hankkeita, etten malttanut olla tulematta takaisin, hän hymyilee, ja jatkaa, että tilaisuus ei välttämättä olisi toistunut, jos siihen ei olisi tarttunut heti kiinni.

Back to Pirkanmaa

Petri Moksén vietti nuoruutensa Tampereella ja aloitti työuransa YIT:llä, joten seutu on tuttua. V. 1971 syntynyt Moksén kävi Messukylän lukion ja jatkoi sitten TTKK:lle opiskelemaan rakennustekniikkaa, pääaineenaan rakentamistalous. Opiskelujen ohessa YIT:llä tehty työ jatkui valmistumisen jälkeen kehityspäällikön ja osastopäällikön töissä. – Nyt on hienoa tulla A-Insinööreille katsomaan, miten rakentaminen on kehittynyt, ja miltä se näyttää rakennuttajakonsultin silmin, Moksén sanoo.

Yhdessä rakennettu menestys

A-Insinöörien rakennuttamisen toimialajohtajana toimiva Juhani Karhu kertoo, että Moksén tuo kansainvälistä osaamista rakennuttamiseen. – Osa asiakkaistamme on jo nyt Suomen rajojen ulkopuolelta ja vaatimukset ovat luonnollisesti erilaiset. Petrin saaminen meille on oikea lottovoitto, hän hehkuttaa. – Petrin mukaan tulo vahvistaa Tampereen yksikkömme hyvää osaamista sekä asiakasyhteistyötä luoden kasvua ja yhdessä rakennuttua menestystä, Karhu iloitsee.

Lisätietoja:

Petri Moksén, yksikönjohtaja, puh. 050 534 7257, petri.moksen@ains.fi
Juhani Karhu, toimialajohtaja, puh. 0207 911 600, juhani.karhu@ains.fi


Yksikönjohtaja Petri Moksén