Diplomi-insinööri Ari Virtanen aloittaa A-Insinöörien hallituksen uutena jäsenenä.

Ari Virtanen, 52, on nimitetty A-Insinöörien hallitukseen 14.3.2019 alkaen. Sähköistysratkaisuja valmistavan Enston toimitusjohtajana sekä aiemmin Koneen, Elektrobitin (nykyisin Bittium) ja Nokian liiketoimintajohtajana toimineella Virtasella on pitkä kokemus teknologialähtöisten kansainvälisten liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta.

Keväästä lähtien Ari Virtanen on toiminut osakkaana ja konsulttina suorahakuun erikoistuneessa IMSTalent Oy:ssa.

– Arilla on monipuolinen strateginen osaaminen niin tietoliikennealalta, ohjelmistoalalta kuin valmistus- ja rakennusteollisuudesta. Hänen vahva kansainvälinen kokemuksensa ja kokemus liiketoimintojen kehittämisestä tuovat uutta näkemystä hallitukseen. Tämä tulee olemaan meille arvokasta erityisesti nyt, kun A-Insinöörit suuntaa seuraavaan pitempään strategiakauteen, hallituksen puheenjohtaja Heikki Käkönen sanoo.

Ari Virtasen työuralla on painottunut liiketoimintojen uudistaminen.

– Monet isot muutostrendit vaikuttavat rakentamisen toimialaan, jonka pitää pystyä uusiutumaan tulevina vuosina. On erittäin mielenkiintoista lähteä edistämään tätä työtä A-Insinöörien hallituksessa. A-Insinöörit on dynaaminen, eteenpäin menevä asiantuntijayritys, jonka hallitukseen on innostavaa liittyvä, Ari Virtanen toteaa.

A-Insinöörien hallituksen muina jäseninä jatkavat Timo Kohtamäki, Asko Koskinen, Valtteri Meriläinen, Kristiina Michelsson ja Mikko Tarri.

Lisätietoja:
Heikki Käkönen, hallituksen puheenjohtaja, A-Insinöörit
puh. 0400 834 198
heikki.kakonen@ains.fi