A-Insinöörit sai vuoden 2019 innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Toimintakulttuurissa ja johtamisessa korostetaan jokaisen työntekijän arvostamista. ja me-henkeä.
Uutiset

A-Insinööreille Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustus

A-Insinöörit on työpaikkana yksi Suomen innostavimmista. Perusteena tunnukselle on vuoden 2019 henkilöstötutkimuksen erinomaiset tulokset.

Tunnustus kertoo A-Insinöörien panostuksesta toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä. Henkilöstö on tutkimuksen mukaan innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen ja sen asiakkaiden eteen.

A-Insinöörien toimintakulttuurissa ja johtamisessa korostuvat jokaisen työntekijän arvostaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen sekä me-henki.

– Vahva omistautuneisuus tekee työstä merkityksellistä, mielenkiintoista ja hauskaa. Olemme ylpeitä, että pystymme mahdollistamaan tämän henkilöstöllemme. Motivaatio ja innostus heijastuu myös sidosryhmien kokemuksiin ja siivittää asiakkaidemmekin onnistumisia, henkilöstöjohtaja Elina Haapasaari sanoo.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen voivat saavuttaa Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltävät suomalaiset organisaatiot.

Lisätietoja:

Elina Haapasaari, henkilöstöjohtaja, A-Insinöörit
puh. 050 367 7188
elina.haapasaari@ains.fi
innostavimmat.fi

 

TILAA UUTISKIRJE