Tule mukaan rakentamaan  maailman älykkäintä sairaalaa!

Etsimme ammattilaisia ainutlaatuiseen sairaalahankkeeseen. Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 on uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja perusparantaa kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäinen osahanke toteutetaan allianssimallilla. Ensimmäinen hanke käsittää mm. lasten ja naisten sairaalan, leikkaustoimintaa, kuvantamisen tiloja sekä vuodeosastoja. Rakennuksen laajuus on n. 45 000 m² ja kokonaisbudjetti yli 160 miljoonaa euroa. Ensimmäisen vaiheen purkutyöt alueella ovat jo käynnissä ja uudisrakentaminen alkaa viimeistään syksyllä 2018. Rakennukset valmistuvat vuoden 2021 loppuun mennessä.

Hankkeessa on mukana 12 yritystä sekä kymmeniä hoitoalan, rakentamisen, arkkitehtuurin ja talotekniikan ammattilaisia. Tarvitsemme kuitenkin vielä lisää osaajia toteuttamaan tätä hienoa projektia.

Voit olla etsimämme henkilö, jos:

  • haluat oppia uutta ja olla mukana kehittämässä alaa
  • olet valmis ajattelemaan uudella tavalla
  • haluat työskennellä tiiviissä vuorovaikutuksessa yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa
  • haluat unohtaa siilot ja urakkarajat
  • pyrit työssäsi aina tavanomaista parempaan

Etsimme joukkoomme seuraavia vahvistuksia:

  • Rakennustyön valvoja

  • LVIA-töiden valvoja

  • Sähkötöiden valvoja

Valvojan tehtävänä on sairaalahankkeen laadunvarmistukseen ohjaaminen, johtaminen ja työsuoritusten valvonta. Valvoja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden valvojien sekä hankkeen urakoitsijoiden kanssa tavoitteena virheiden ennaltaehkäiseminen ja korkean rakentamisen laadun, turvallisuuden ja terveellisyyden varmistaminen. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää kokemusta työnjohto- ja/tai työmaavalvontatehtävistä. Arvostamme sairaalarakentamisen kokemusta, sitoutumista, yhteistyökykyä ja vastuuntuntoa.

 

  • Projekti-insinööri

Projekti-insinööri toimii osana projektinjohto-organisaatiota. Hän toimii mm. aikataulu- ja kustannusseurannan,  raportoinnin, dokumentoinnin ja viestinnän, organisoinnin ja työnsuunnittelun tehtävissä. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä tilaajan, käyttäjien, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa. Työnkuva on monipuolinen ja sen kautta pääset näkemään sairaalan rakentamista eri näkökulmista. Tehtävä sopii hyvin muutaman vuoden työkokemuksen hankkineelle alan ammattilaiselle.

 

Kaikissa tehtävissä arvostamme sitoutumista, sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä ja vastuuntuntoa. Myös sairaalarakentamisen kokemus on etu. Tarjoamme osaavan ja kehittyvän organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden olla näköalapaikalla yhdessä Pohjois-Suomen merkittävimmistä rakennushankkeista. Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden olla mukanamme oppimassa jotain täysin uutta.

Lisätietoa tehtävistä antavat:
Yksikönjohtaja Petri Piirala, 040 525 2864, petri.piirala@ains.fi
Rakennuttamisjohtaja Ari-Matti Jänkälä, 0500 581 260,  ari-matti.jankala@ains.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.1.2018 osoitteeseen petri.piirala@ains.fi tai ari-matti.jankala@ains.fi.

Tutustu Tulevaisuuden sairaala OYS2030 -hankkeeseen www.oys2030.fi

A-Insinöörit on vahvassa kasvussa oleva täysin suomalainen, toimivan johdon omistama yritys. Noin 670 hengen organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Toimintamme perustana ovat asiakkaiden tarpeet ja jokaisen hankkeen tavoitteena on asiakkaan tyytyväisyys, paras asiakaskokemus. Talorakenteiden suunnittelu ja konsultointi on yksi konsernin keskeisistä painopistealueista ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia menetelmiä niin toimintatapojen kuin teknologioidenkin osalta.