Tule mukaan rakentamaan  maailman älykkäintä sairaalaa!

Etsimme projektipäällikköä ja elementtisuunnittelijaa ainutlaatuiseen sairaalahankkeeseen. Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 on uudistamisohjelma, jonka tavoitteena on uudistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloiden toimintaa sekä rakentaa ja perusparantaa kiinteistöt vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja tulevaisuuden haasteita.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäinen osahanke toteutetaan allianssimallilla. Ensimmäinen hanke käsittää mm, lasten ja naisten sairaalan, leikkaustoimintaa, kuvantamisen tiloja sekä vuodeosastoja. Rakennuksen laajuus on n. 45 000 m2 ja kokonaisbudjetti yli 160 miljoonaa euroa. Ensimmäisen vaiheen purkutyöt alueella ovat jo käynnissä ja uudisrakentaminen alkaa viimeistään syksyllä 2018, ja rakennukset valmistuvat vuoden 2021 loppuun mennessä.

Hankkeessa on mukana 12 yritystä sekä kymmeniä hoitoalan, rakentamisen, arkkitehtuurin ja talotekniikan ammattilaisia. Tarvitsemme kuitenkin vielä lisää osaajia toteuttamaan tätä hienoa projektia.

Voit olla etsimämme henkilö, jos:

 • haluat oppia uutta ja olla mukana kehittämässä alaa
 • olet valmis ajattelemaan uudella tavalla
 • haluat työskennellä tiiviissä vuorovaikutuksessa yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa
 • haluat unohtaa siilot ja urakkarajat
 • pyrit työssäsi aina tavanomaista parempaan

A-Insinöörit Suunnittelu Oy hakee hankkeeseen seuraavia osaajia:

 • Rakennesuunnittelun projektipäällikkö
 • Elementtisuunnittelija

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (DI tai insinööri) ja erinomaista yhteistyökykyä. Hankkeen alussa työtehtävät painottuvat korjaus- ja purkusuunnitteluun, joten kokemus toimitila- tai sairaalahankkeiden korjaussuunnittelusta katsotaan eduksi. Myös kokemus toimitila- tai sairaalahankkeiden uudisrakentamissuunnittelusta on eduksi. Yhteistyö asiakkaiden ja muiden ammattilaisten kanssa työmaalla on olennainen osa työpäivääsi. Työpisteesi sijaitsee Oulussa.

Lisätiedot

Ville Jaatinen, 040 557 3958,  ville.jaatinen@ains.fi
Riku Niemelä, 040 589 4821, riku.niemela@ains.fi

Tutustu Tulevaisuuden sairaala OYS2030 -hankkeeseen www.oys2030.fi

A-Insinöörit on vahvassa kasvussa oleva täysin suomalainen, toimivan johdon omistama yritys. Noin 670 hengen organisaatiomme on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Toimintamme perustana ovat asiakkaiden tarpeet ja jokaisen hankkeen tavoitteena on asiakkaan tyytyväisyys, paras asiakaskokemus. Talorakenteiden suunnittelu ja konsultointi on yksi konsernin keskeisistä painopistealueista ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia menetelmiä niin toimintatapojen kuin teknologioidenkin osalta.

Takaamme, että meillä A-insinööreillä

 • kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule
 • saat aivan mahtavat työntekijäedut
 • saat vielä mahtavammat työkaverit
 • päivittäin saat nauttia työpaikan tarjoaman aamiaisen ja välipalan