Kesätöissä sai kokeilla uutta ja laittaa oman asiantuntemuksen likoon

A-Insinööreillä työskentelee vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä. Moni heistä jatkaa kesän jälkeen töitä opiskelun ohessa – ja tekee myöhemmin lopputyönkin meille. Kysyimme akustiikkasuunnittelun yksikköön kesätöihin tulleelta Mikko Vesamaalta, miten kesäduuni sujui. Kiitosta saimme mm. joustavuudesta ja tasa-arvoisesta työilmapiiristä. Mikosta tuntui, että hänet otettiin lämmöllä vastaan eikä johtajia tarvinnut jännittää. Kun työtehtävätkin olivat monipuolisia ja sopivan haastavia, niin duunia voi surutta suositella muillekin.

 

1. Mikä on ollut mieleenpainuvinta työtehtävissä?

Mikko Vesamaa, akustiikkasuunnittelu, A-insinöörit

Kuvassa Mikko Vesamaa

”Pääsin mukaan erään yrityksen avotoimiston ja auditorion korjausakustiikan suunnittelutyöhön jo kuukauden työssäolon jälkeen, mikä oli todella hienoa. Pidin siitä, että sain heti ideoida asiakkaalle konkreettisia ratkaisuja. Mittasimme esimerkiksi huoneakustisia suureita kohteessa ja laskimme niiden pohjalta erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja sille, miten tiloja saisi parannettua.”

2. Mitkä fiilikset sinulle jäi töistä A-Insinööreillä?

”On jäänyt tosi hyvä fiilis. Akustiikkasuunnittelussa on ollut todella mukavaa työskennellä. Ihmiset ovat olleet helposti lähestyttäviä ja heille on ollut helppo jutella, myös johtajilla on ovet auki. Täällä on todella tasa-arvoinen työilmapiiri.”

3. Miten päädyit A-Insinööreihin kesätöihin?

”Päädyin A-Insinööreille rakennusalan yritystapahtuman kautta. Menin A-Insinöörien ständille juttelemaan. Mainitsin harrastavani musiikkia, ja että olen kiinnostunut akustiikkasuunnittelusta. Ständillä ollut Tampereen yliopiston akustiikkasuunnittelun opiskelija rohkaisi hakemaan kesätyöpaikkaa. Niinhän siinä kävi, että sain paikan.”

Oletko sinä tulevaisuuden A-luokan insinööri? Hae meille töihin!

Tutustu palveluihimme: