Tiedäthän sen tunteen, kun käyt isolla seurueella usean ruokalajin illallisella ja kaikki menee nappiin. Tilaamasi ruoka ja juoma saapuvat eteesi juuri oikeaan aikaan, palvelu on sujuvaa ja ennakoivaa, ruuan ja juoman saat sopivan lämpimänä ja sopivan kylmänä. Ilahdut, kun toiveesi muistetaan huomioida, ehkä vielä jopa suositellaan jotain juuri sinun ateriaasi sopivaa, mikä täydentää illallisen. Tänne haluan toistekin! Kun seurue on suuri, toiveita paljon ja ravintola on täynnä, on hyvän ja onnistuneen palvelukokemuksen tuottamisessa monta muuttujaa.

Laatupäällikkönä A-Insinööreissä ja kuluttajana siviilielämässä kiinnitän paljon huomiota siihen, miten toimitaan, jos tuote tai palvelu ei vastaa tilaamaani tai ollaan muuten menossa väärään suuntaan. Tapa hoitaa hankalat tilanteet kertovat paljon yrityksen toiminnasta. Minuun tekee vaikutuksen hyvä ja ratkaisukeskeinen tapa käsitellä vaikeat asiat. Näin ikäväkin kokemus voi kääntyä aivan päälaelleen erittäin positiiviseksi! Myös tänne tulen toiste!

Yhtiömme elää projekteista. Ydintoiminnassamme projektinhallinnassa meille on tärkeää täyttää asiakkaan odotukset. Laadukas projektitoiminta tuottaa toimivia ratkaisuja ja tuo arvoa asiakkaalle. Keskeistä on asettaa jo alussa yhteiset tavoitteet ja kommunikoida ne kaikille osapuolille. Projektin aloitusvaiheen merkitystä tuskin voi koskaan liikaa korostaa. Hyvä palvelu on kommunikointia, ennakointia, yhteistyötä ja keskustelua parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Asiantuntemuksellamme voimme auttaa asiakasta sopivien ratkaisujen löytämisessä.

Hyvä palvelu on kommunikointia, ennakointia, yhteistyötä ja keskustelua parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Anna Tarhonen

A-Insinöörit

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä teettämällä vuosittain NPS-asiakastutkimuksen (Net Promotor Score), josta saamme arvokasta tietoa vahvuuksistamme sekä kehityskohteistamme. Vuosittaista tutkimusta täydennämme uudella palautteenkeruumenetelmällämme, projektien itsereflektiolla. Projektipäälliköt keskustelevat asiakkaan kanssa kehityskohteista sekä hyvin menneistä asioista niin projektin aikana kuin sen päättyessäkin. Saamamme palaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutus, viestintä, verkostot ja päivittäinen vuorovaikutus ovat keskeisiä tapoja levittää hyviä käytäntöjä yrityksen sisällä. Asioista, jotka eivät ole menneet haluttuun suuntaan, voimme saada arvokasta tietoa palveluidemme ja prosessiemme kehittämiseksi. Vahva ammattitaito ja osaaminen ovat kaiken perusta, mutta palvelualttius ja oikea asenne viimeistelevät erinomaisen asiakaskokemuksen.